100 bin TL'nin altında 10 konut projesi

İster yatırım yapın, ister oturun...

100 bin TL'nin altında 10 konut projesi

Konut sahibi olmak eskisi kadar zor değil. Artık bir ev sahibi olmak için ömür boyu çalışıp, yaşam kalitenizden ödün vererek para biriktirmenize de gerek yok. Çünkü inşaat yatırımcıları “konfor herkesin hakkı” anlayışı ile çok uygun fiyatlara ev sahibi yapıyor. Düşük fiyata yüksek yaşam kalitesinin sunulduğu bu projelerde üstelik çok uygun ödeme seçenekleri de sunuluyor. Şimdi gelin bu projelere bir göz atalım. İşte 100 bin TL’nin altında 10 konut projesi…

1. Fly Suit’te 60 bin TL
Uçarlar Yapı tarafından Esenyurt’ta inşa edilen Fly Suit projesinde konutlar 60 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2 bin 625 metrekare alan üzerinde toplam 150 konuttan oluşan Uçarlar Yapı Fly Suit projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri yer alıyor. Ağustos 2015’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Esenyurt Fly Suit projesi Marmara Park AVM’ye ve Medicana Hastanesi’ni 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. 12 katlı tek bloktan oluşan projenin sosyal olanakları arasında ise spor salonu, güvenlik, resepsiyon, masaj odaları, fitness center, sauna, hamam, otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor.

2. Sembol İstanbul’da 30 ay vade farksız taksitle 95 bin TL
Karden İnşaat tarafından Beylikdüzü-Bahçeşehir TEM bağlantı yolu üzerinde konumlanan Sembol İstanbul projesinde konutlar 95 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 30 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabilen Beylikdüzü Sembol İstanbul projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Stüdyodan 3+1’e kadar faklı daire seçeneklerinin yer aldığı Karden İnşaat Sembol İstanbul projesinde tüm rezidans hizmetleri eksiksiz olarak sunuluyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, tenis kortu, basket sahası, plates salonu, sauna, Türk hamamı, Fin hamamı, spa - masaj salonu, cafe, hobi odası, oyun odaları ve çocuk parkı yer alıyor.

3. Terrace Mix’te yüzde 5 peşinatla 99 bin TL. Nisan’da teslim
Terrace Mix projesi İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçiriliyor. Konutların 99 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Esenyurt Terrace Mix projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İnanlar Terrace Mix projesinde peşinatın kalan yüzde 20’lik kısmı teslimde ödeniyor. Toplam konut bedelinin yüzde 75’lik kısmı ise banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor. Terrace Mix Esenyurt projesinde A ve B blok teslimlerinin Nisan 2014’te C blok teslimleri ise Eylül ayında yapılması planlanıyor. Toplam 945 konuttan oluşan projede stüdyodan 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

4. Rüya Prestij Residence’ta hemen tapu teslim 78 bin TL
Rüya Prestij Residence projesinde konutlar 78 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Pusula İnşaat güvencesiyle Esenyurt’ta inşa edilen Rüya Prestij Residence projesinde tapu teslimleri hemen yapılıyor. Konut teslimlerinin ise Nisan 2015’te yapılması planlanan Esenyurt Rüya Prestij Residence projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projede 60 ay 0,67 faiz oranları ile taksit yapılıyor. 30 bin metrekare alan üzerinde yükselen Pusula İnşaat Rüya Prestij Residence projesinde toplam 258 konut yer alıyor. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri yer alıyor.


5. Delta Luxury’de 77 bin TL
Delta Luxury projesi Delta Şirketler Grubu tarafından Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Konutların 77 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Esenyurt Delta Luxury projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Buna göre yüzde 25 peşin veriliyor kalan konut bedeli ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Toplam 187 konuttan oluşan Delta Luxury projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri yer alıyor. 2014 yılının sonlarına doğru konut teslimlerinin yapılması planlanan Delta Luxury Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında güvenlik, otopark, fitness salonu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve yüzme havuzu bulunuyor.

6. Life in Vera’da 79 bin TL. Haziran’da teslim
Vera Group güvencesiyle hayata geçirilen Life in Vera projesinde konutların fiyatları 79 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Esenyurt’ta 14 in 700 metrekare alan üzerinde inşa edilen Esenyurt Life in Vera projesinde toplam bin 56 konut yer alıyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinden oluşan Life in Vera Esenyurt projesinde konut teslimlerinin Haziran 2014’te yapılması planlanıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Life in Vera Esenyurt’ta E-5 ve E-6 bağlantı yollarının kesiştiği noktada yer alıyor. Proje Metrobüs'e 2 dakika, deniz otobüsüne, özel ve devlet hastanelerine 3 dakika, İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika, Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, otogara 20 dakika, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na ise 15 dakika mesafede konumlanıyor.


7. Türkbükü Residence’ta 95 bin TL. Haziran’da teslim
Türkbükü Residence, Subak İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçiriyor. Konutların 95 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Beylikdüzü Türkbükü Residence projesinde peşin ya da banka kredili konut sahibi olunabiliyor. Toplam 375 konuttan oluşan Subat İnşaat Türkbükü Residence projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Konut teslimlerinin Temmuz 2014’te yapılması planlanan Türkbükü Residence Beylikdüzü projesinde açık-kapalı yüzme havuzları, 7/24 güvenlik, resepsiyon, fitness, hamam, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanı dinlenme odası, kafeterya, teras bahçeleri ve kapalı otopark bulunuyor.


8. Kiptaş Hadımköy Konutları 3.etapta 96 bin TL’ye 2+1
Kiptaş tarafından inşa edilen Kiptaş Hadımköy Konutları projesinin 3.etabında satışlar başladı. 2+1 dairelerin 96 bin TL’den satışa sunulduğu projede vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor. 47 bin metrekare alan üzerinde toplam 472 konuttan oluşan Kiptaş Hadımköy 3.etapta yüzde 655 TL taksitle 120 aya kadar vade yapılıyor. Ön başvuru sürecinin devam ettiği projede 4 Nisan’da başvurular bitiyor.


9. Lemuria Evleri’nde 97 bin TL. Hemen teslim
Lemuria Evleri projesinde daire fiyatları 97 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Lemuria Evleri’nde kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. BTC İnşaat güvencesiyle Esenyurt’ta inşa edilen BTC İnşaat Lemuria Evleri ‘nde toplam 187 konut yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşan projede konut teslimleri hemen yapılıyor. 6 ve 7 katlı 8 bloktan oluşan Lemuria Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, fitness salonu, kapalı otopark, teras bahçeleri, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, dinlenme alanları, güvenlik ve otopark yer alıyor.


10. Nşehir’de 69 bin TL
Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen Nşehir projesinde konutlar 69 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 30 bin 188 metrekare alan üzerinde Esenyurt’ta yükselen Nşehir projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Özyurtlar Nşehir projesinin sosyal olanakları arasında ise basketbol ve futbol sahaları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, çardaklar ve otopark bulunuyor.