5 dev marka daha Hakan Çanta'da

Ayas, Max, Steal, Benetton ve Chary My Kitty gibi yeni dünya markaları da Hakan Çanta'nın lisanslı ürünleri arasında yerini aldı

5 dev marka daha Hakan Çanta'da
Dünyaca ünlü çizgi karakterlerin çocuk çantalarında ve kırtasiye malzemelerinde üreticisi ve lisansiyeri olan Hakan Çanta, lisanslarına yenilerini ekledi. Ayas, Max, Steal, Benetton, Chary My Kitty gibi yeni dünya markalarını lisanslarına ekledi.

Bu markaların çocuk çantaları ve kırtasiye ürünleri lisanslarını alan ve üretime geçen Hakan Çanta bu yeni ürünlerini 2014 Eylül ayında bütün satış noktaları ve mağazalarında satışa sunacak.
Çok uzun yıllardır kendi sektöründe Türkiye ve Avrupa’da lider firmalardan biri olduklarını söyleyen Hakan Çanta yönetim kurulu üyesi Hakan Hacısoyu, bu yeni aldıkları lisanslar sayesinde üretim rakamlarını arttırıp çok daha fazla çocuğa ulaşacaklarını söyledi.
5 dev marka daha Hakan Çanta'da - Resim : 1

Aldıkları lisansların yine çocukların çok sevdikleri markalardan olduğunu belirten Hacısoyu, yeni okul sezonunda bu yeni markalardan iyi satış beklediklerini sözlerine ekledi. Önümüzdeki yıl yine yeni lisanslar almaya devam edeceklerini belirten Hacısoyu, amaçlarının önümüzdeki yıllarda kendi mağaza sayılarını arttırmak ve daha da büyümek olduğunu söyledi.

Ürün verdikleri noktaları’da yurt içi ve dışında yeni sezonda daha da genişleteceklerini söyleyen Hacısoyu, sürekli yeni çocuk markalarını araştırdıklarını, en çok talep gören markaları lisansları arasına eklediklerini belirtti. Hemen hemen 40’a yakın markanın lisansiyeri ve üreticisi olduklarını söyleyen Hacısoyu bütün markalarının satışlarından oldukça memnun olduklarını, çocukların çizgi karakterleri çok fazla sevdiklerini söyledi.


5 dev marka daha Hakan Çanta'da - Resim : 2