7 Gün 24 Saat İstanbulKurye ve Uçak Kargo Hizmeti

Kurye, standart kargo teslimatçısına oranla çok daha incelikli ve hızlı çalışma prensipleriyle beraber hizmet verir; böylece özellikle trafiğin yoğun olduğu büyükşehirler için kısa sürede belirli ürünlerin A noktasından B noktasına taşınabilmesi mümkün olur. Kuryenin hizmet alanı, genel olarak şehir içi kabul edilir; fakat bunun haricinde şehirlerarası ya da farklı ulaşım kanalları da kullanılır.

7 Gün 24 Saat İstanbulKurye ve Uçak Kargo Hizmeti
Kurye, başta standart olmak üzere: VIP, gece kuryesi, motorlu ve araçlı kuryeci gibi birbirinden ayrı başlıklarda incelenir. Taşınan eşya, eşyadaki maddi değer birimine bağlı şekilde firma tarafından sigortalanabilir; fakat sigortalama işlemini gerçekleştirmek adına standardın üzerindeki ürünler için ön görüşme yapılması büyük önem taşır.

Kurye taşımacılığında hız konusunda en iyi verimi sağlamak amacı için moto kurye kullanılır. Moto kuryeler ile şehir içerisinde trafikten uzakta daha hızlı olarak taşımacılık işlemleri yapılabilmektedir. İstanbul’da trafikten etkilenmeyen tek araç moto kuryelerdir.

Uçak Kargo taşımacılığının öncüsü olan İstanbulKurye, adresinizden evrak ya da göndermek istediğiniz gönderilerinizi alarak tüm Türkiye ve dünyada doğrudan kapıdan kapıya sevk yapmaktadır. Uçak kargo ile gönderileriniz kapınızdan alınır ve Ankara, Bursa, İzmir’de kapıya kadar teslim edilir.