Ahmet Çakar'a çifte suç duyurusu!

Çakar'ın Büyüka ve Denizli hakkındaki iddiaları ünlü spor yorumcusunu çifte dava ile karşı karşıya bıraktı..

Ahmet Çakar'a çifte suç duyurusu!

Türk spor medyasının duayyen isimlerinden Maraton programının yapımcısı Şansal Büyüka'nın, Fenerbahçe - Bursaspor maçı sonrası kendisi hakkında suçlamalarda bulunan Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Pazar akşamı yayınlanan beyaz futbol programında kendisi hakkında iddialarda bulunan Çakar hakkında hem ceza hem de tazminat davası açılması için yasal işlemlere başlayan Büyüka'nın bu konuda şirket avukatları yerine Fatih Terim'in de avukatı olan Av.Rezan Epözdemir'e vekalet vermesi dikkat çekti.

Münevver Karabulut davası gibi bugüne kadar bir çok önemli davada adından sıkça bahsettiren aynı zamanda Fatih Terim'in de avukatı olan Av.Epözdemir, Perşembe sabahı İstanbul Cumhuriyet başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulunacak. Çakar hakkında hem ceza hem de tazminat davası açmak için hazırlıklarına başlayan Şansal Büyüka'nın ayrıca RTÜK'e de şikayet dilekçesi vereceği belirtildi.

MUSTAFA DENİZLİ DE DAVA AÇACAK

Bu arada Şansal Büyaka'nın yanı sıra yine maraton programı yorumcularından teknik direktör Mustafa Denizli'nin de kendisi hakkındaki iddialarından dolayı Ahmet Çakar hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Kaynak:Maraton.com.tr