Albayrak teklifi doğruladı

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Hollandalı yıldız Sneijder için kendilerine herhangi bir teklif gelmediğini belirtirken, Telles konusunda, "Bir İtalyan kulübünden teklif aldık ama bizim ona ihtiyacımız var" dedi

Albayrak teklifi doğruladı

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Sneijder'e gelen bir teklif olmadığını, Telles'e ise İtalya'dan bir teklif geldiğini ancak yıldız oyuncularını satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Galatasaray Spor Kulübü ile Lukoil Eurasia Petrol A.Ş. işbirliklerini duyurdu. TT Arena'da yapılan işbirliği toplantısına Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ile Lukoil Türkiye CEO'su Alexander Terletskiy katıldı.
Yapılan işbirliği neticesinde Galatasaray taraftarlarının, yakıt alırken Lukoil istasyonlarını tercih ettiklerinde ve GSLUKOILCARD kullandıkları taktirde, yüzde 4'lük indirim kazanacakları ve kulübe de yüzde 2 oranında gelir sağlanacağı duyuruldu.

"YILDIZLARIMIZI SATMAK İSTEMİYORUZ"
Toplantıda gündeme dair sorulan soruları yanıtlayan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, yıldız oyuncularını satmak istemediklerini söyledi. Sneijder'e gelen bir teklif olup olmadığının sorulması üzerine Albayrak, "Bize bugüne kadar gelen teklif yok. Biz futbolcularımızın hepsinden memnunuz. Şu an için öyle bir düşüncemiz yok" dedi.

Alex Telles'e İtalya'dan teklif geldiğini doğrulayan Albayrak, "İtalyan kulübünden teklif geldi ama biz hiçbir futbolcumuzu, özellikle yıldızlarımızı bırakmaktan yana değiliz. Hedefimize ulaşmak için onlara ihtiyacımız var" diye konuştu.

DÜRÜST: "BEŞİKTAŞ MAÇINI OLİMPİYAT'TA OYNAMA KONUSUNDA SORUN GÖZÜKMÜYOR"
Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst ise, 'Beşiktaş ile Olimpiyat Stadyumu dışında başka bir statta oynamaya neden sıcak bakmadınız' sorusuna, "Olimpiyat'ta oynamak istediğimiz gibi bir şey söz konusu değil. Zaten Beşiktaş'ın stadı o. Yeni yönetimin bütün kulüplerle sıcak ilişkileri tekrar tesis edeceğini söylemiştik. Biz her türlü yardıma açık olacağımızı belirttik. Ama şu anda öyle bir sorun gözükmüyor. Sezon başında tespit edilen sahada oynamaktan başka bir durum yok. Biz bir iyi niyet göstergesi olarak söyledik. Orada futbol oynamaya engel bir durum yok. Kaldı ki, Galatasaray Spor Kulübü orada 1 sene futbol oynadı" cevabını verdi.

Lukoil ile yapılan anlaşmayla ilgili ise Dürüst, "5 yıllık yaptığımız işbirliği kapsamında ortak çıkardığımız GSLukoilCard ile anlaşmalı Lukoil istasyonlarından benzin alan taraftarlarımız anında yüzde 4 indirim alırken, kulübüne de yüzde 2'lik bir kazanç sağlamaktadır. Lukoil gibi uluslararası güçlü markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıkları kulübümüzün büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacaktır" dedi.

Lukoil Türkiye CEO'su Alexander Terletskiy ise, "Türkiye'nin spor devlerinden biri ile böylesine güçlü ve uzun vadeli bir anlaşma yapmış olmaktan ayrıca gururluyuz. Bu sayede hem Türk futbolunu desteklemek hem de Türk akaryakıt tüketicisine kaliteli akaryakıtı uygun fiyata satın alma şansı vermeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.