Ansa Yatırım Holding'in ismi Marka Yatırım Holding oldu!

Ansa Yatırım Holding, esas sözleşmesinde değişiklik için onaya sunduğu metne göre şirketin isminin değiştirilerek Marka Yatırım Holding A.Ş.'ye çevrilmesi kararı aldı

Ansa Yatırım Holding'in ismi Marka Yatırım Holding oldu!
Ansa Yatırım Holding, 7 Haziran 2016'da yapılan yönetim kurulu toplantısında esas sözleşmede değişiklik yapılması kararı aldı. Esas sözleşmede şirketin ünvanının yer aldığı 2. madde ile Olağan ve Olağanüstü Kurullar başlıklı 13. maddede değişiklik yapılması kararı alan Yönetim Kurulu, esas sermayeye ilişkin değişiklik talep edilen maddelere yönelik SPK'ya ön izin başvurusunda bulundu. KAP'a gönderilen tadil edilmiş esas sermaye metninde Ansa Yatırım Holding'in isim değişikliğiyle yeni isminin Marka Yatırım Holding'e çevrilmesi kararı alındığı dikkat çekti.

Esas sözleşmenin 13'üncü maddesinde ise şirketin genel kurullarına katılmak isteyen pay sahiplerinin elektronik ortamda genel kurula katılmasını sağlayacak bazı ifadelerin eklendiği görüldü.

Ansa'da en son 20 Mayıs'ta yapılan açıklamaya göre yönetim kurulundan istifa eden Uğur Ceylan ve Canan Özgür'ün yerine Mine Tozlu ve Zeynep Aşkın Korkmaz'ın atanmasına, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Ulusoy ve Nuh Uçar'ın yerine Zafer Kaymakcı ve Onur Hazar'ın atanmasına karar verilmişti.

ANSA YATIRIM HOLDİN KİMİN?
Bir süre önce ortak değişikliği yaşanan Ansa'da Mine TOZLU (A) Grubu İmtiyazlı 33.333 Adet %0,33, Nejla BAYLAZ (A) Grubu İmtiyazlı 16.667 Adet %0,17, Halka Açık(*) (B) Grubu İmtiyazsız 9.950.000 Adet %99,50
TOPLAM 10.000.000 Adet %100 (*) hisse bulunuyor.
Halka açık paylardan 1.629.490 adet %16,30' u Uğur CEYLAN' a ait.