Aslan bombayı patlatıyor

İşte o isim

Aslan bombayı patlatıyor

Galatasaray, transfer bitmesinin sayılı günler kala bombayı patlatıyor. Sarı kırmızılılar, Atletico Paranaense’nin 22 yaşındaki forvet oyuncusu Marcelo Cirino’nun transferini imza aşamasına getirdi. Brezilyalı futbolcu, satın alma opsiyonuyla kiralanacak.

Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında takımın beklenen performansın altında kalması, Galatasaraylı idarecileri harekete geçirdi. Teknik direktör Prandelli'nin, Başkan Ünal Aysal'a söylediği "Transfer şart" ifadelerinin ardından idari menajer Cenk Ergün, soluğu Brezilya'da aldı.

Ergün'ün Atletico Paranense Kulübü'nde forma giyen 22 yaşındaki genç yıldız Marcelo Cirino Da Silva'yı resmen istediği öğrenildi. Prandelli'nin onayıyla başlatılan transfer operasyonunda pazarlıkların son aşamada olduğu ve yıldız oyuncunun önce kiralık olarak, ardından da bonservisi ile alınması konusunda prensip anlaşmasına varıldığı bildirildi. Hem forvette hem her iki kanatta da oynayabilen Marcelona Cirino, bu sezon 13 lig maçında 3 gol attı. Cirino daha önceki yıllarda 3 kez Brezilya U-17 Milli Takımı'nda forma giydi,