Astropay Nedir

Sanal sektörün hızlı ilerlediği günümüzde her geçen gün bir çok alışveriş sitesi ve ödeme yöntemleri doğmaktadır.

Astropay Nedir

Tüm bu hızlı gelişmelere ayak uydurmak için sitelerde kendi aralarında rekabet etmektedir. Bunu gerek indirimlerde olsun, gerekse ödeme koşullarında yansıtmaktadır.

Astropay Nasıl Kullanılır

Astropayı ele alacak olursak en eski ilk ve tek dolar bazlı sanal ödeme yöntemidir. Bir çok alışveriş sitesi ve eğlence sitelerinde kullanılmaktadır. Astropay kart 16 haneli bir sanal pin, 4 haneli bir cv kodu ve tarihten ibarettir. 5 usd den başlayıp 500 - 1000 e kadar çıkmaktadır. Size verilen astropayı aldığınızda sitenin ilgili kısmına girip, kod, cv ve tarih kısımlarını doğru bir şekilde doldurduğunuzda kodun miktarı hesabınıza geçmektedir.

Astropay Fiyatları

Astropay fiyatları dolara endeksli olarak yukarı veya aşağı yönlü olarak değişkenlik gösterir. 1 astropay 1 dolarak göre fiyatlanır ancak belli bir komisyon eklenerek son kullanıcıya sunulur. Astropay miktarı yükseldikçe komisyon oranı düşmektedir. Her kullanıcıya hitap edecek miktarda astropay çeşitleri mevcuttur.

Astropay Bozdurma

Astropay kart günümüzün en çok kullanılan sanal ödeme yöntemidir. Bununla birlikte aynı şekilde ödeme alınan tek yöntem diyebiliriz. Bunun adına da astropay bozdurma diyebiliriz.
Astropay bozdurma sitelerden almış olduğunuz astropay kodunu sitenin canlı desteğinden iletebilir ve ödemesini 2 - 3 dk da almanız mümkündür. Yine aynı şekilde belli bir komisyon karşılığında bu işlem gerçekleşir.

Astropay Alma İşlemi

Astropay almak için sitenin canlı desteğine başvurmanız ve almak istediğiniz yöntem ve miktarı belirtmeniz yeterlidir. Temsilci size gerekli koşulları söyledikten sorna işlemi yapabilirsiniz. Astropaypini size mail, sms veya canlı destekten iletilecektir. Size verilen astropay kodlarını 3. kişiler ile paylamamanız tavsiye edilir.

Astropay güvenli bir ödeme yoludur. Sizden hiç bir şekilde özel bilgi, kredi kartı, kimlik, adres bilgileri istemez. Bu nedenle de çok güvenilir ve kısa süreli bir işlemdir. Zaten çok tercih edilme sebebi de hızlı ve güvenilir olmasıdır.