"Bana şerefsiz diyene elimi uzatmam"

Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçından sonra sarı-lacivertli takımın hocası İsmail Kartal ile koridorda yaşadıkları diyaloğu anlatırken, "Bana 'şerefsiz' diyene elimi uzatmam" dedi.

"Bana şerefsiz diyene elimi uzatmam"

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve 3-2 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan Karabükspor karşılaşması sonrası soyunma odası koridorunda yaşanan şok diyaloğa Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklık getirdi.

Konuyla ilgili sporx.com'a konuşan Kafkas, "İsmail Kartal'la maç sonunda böyle bir olayımız oldu. Ama ne hikmetse olayın nedeninden hiç bahsedilmemiş. Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı. Bana kalkıp 'şerefsiz' diyeceksin sonra da şerefsiz dediğin kişi sana elini uzatmayınca bu ayıp olacak. Acaba kimin yaptığı ayıp?" ifadelerini kullandı.

Genç teknik adam, Gaziantepspor'u çalıştırırken 2010-2011 sezonunda Kadıköy'de oynadıkları 90+6 dakikada Andre Santos'un attığı golle mağlup oldukları maçın devre arasında o dönem Fenerbahçe yardımcı antrenörü olan İsmail Kartal'ın soyunma odasına giderken kendilerine dönerek, "Şerefsizler kim için oynuyorsunuz" diye bağırdığını hatırlatarak, "Bu olay çok kişi tarafından görüldü, yazıldı çizildi, hatırlayın. Unutulacak bir şey değil çünkü. Belli ki İsmail unutmuş. Bu lafları etti sonra bugüne kadar da kalkıp bir özür filan da dilemedi. Kaldı ki o günden bu yana 2-3 yerde de karşılaştık. Ne o bana geldi ne de ben ona gittim bu olay yüzünden. Şimdi kalkıp o 'şerefsiz' dediğin ve özür de dilemediğin kişiye elini uzatıyorsun milletin önünde. Bana 'şerefsiz' diyen birine elimizi uzatır mıyım? Uzatmadım, uzatmam da. Kim uzadır acaba? Zaten bana doğru yaklaştığında, 'Bana gelme İsmail' diyerek kulağına eğildim. 'İsmail ben şerefsiz değilim şerefsiz olacak bir şey yapmadım, sana elimi uzatmam' dedim. Olay tamamen bu. Ayıbı yapan o, kalkmış elimi uzatmadığım için bana 'yaptığın ayıp' diyor" açıklamasında bulundu.