Bilic'in takımına ağır darbe!

İngiltere Premier Lig'de 3. hafta maçında Slaven Bilic'in takımı West Ham United ile Bournemouth karşı karşıya geldi.

Bilic'in takımına ağır darbe!

İlk kez Premier Lig'e çıkan Bournemouth, ilk golünü West Ham'a atarken, ilk galibiyetini de Bilic'in takımı karşısında 4-3'lük skorla elde etti.

İLK YARIDA ŞOK! İKİNCİ YARIDA FIRTINA...

Bournemouth, 11 ve 28. dakikada Callum Wilson'un golleriyle West Ham United deplasmanında öne geçti ve ilk yarı 2-0 bitti. İkinci yarıya iyi başlayan West Ham, 48. dakikada Mark Noble (penaltı) ve 53. dakikada Cheikhou Kouyate ile durumu 2-2'ye getirdi.

WEST HAM BERABERLİĞİ YAKALAMIŞTI AMA...

Sahasında beraberliği yakalayan West Ham United, 66. dakikada Marc Pugh'u durdurmayınca Bournemouth 3-2 öne geçti. Müthiş tempo maçın 79. dakikasında Callum Wilson, Bournemouth formasıyla hat-trick yaparken durumu 4-2 yaptı.

WEST HAM 10 KİŞİ KALDI, BOURNEMOUTH GALİBİYETE ULAŞTI!

Sahasında büyük bir şok yaşayan West Ham'da Carl Jenkinson da 80. dakikada oyundan atılırken, 82. dakikada sahneye çıkan Modibo Maiga golünü atarak farkı bire indirdi ve skor 4-3 oldu. Ancak kalan bölümde West Ham başka gol bulamayınca Bournemouth galibiyete ulaştı.

Bu galibiyetin ardından Bournemouth puanını 3 yaparken, West Ham United da 3 puanda kaldı.

Premier Lig'de gelecek hafta West Ham United, Liverpool deplasmanına konuk olacak. Bournemouth ise Leicester City'ye konuk olacak.