BMW i3 Türkiye'de satışa sunuldu

İşte elektrikli lüks aracın Türkiye'ye özel donanımları...

BMW i3 Türkiye'de satışa sunuldu
BMW, elektrikle çalışan dünyanın ilk lüks otomobili BMW i3'ü satışa sundu.
BMW i3, tamamen elektrikle çalışacak şekilde tasarlanan dünyanın ilk lüks otomobili olmasıyla ön plana çıkıyor. BMW markasının karakteristik stil özelliklerini taşıyan çizgilere sahip BMW i3, 170 bg güç ve 250 Nm tork üreten elektrik motoruyla 0-100 km/s hızlanmasını 7.2 sn'de tamamlayabiliyor.
BMW i3'ün lityum iyon bataryası gündelik sürüşte 130–160 kilometre gibi bir menzili görebilmesine olanak verirken bu menzil, ECO PRO modunda 20 kilometre kadar ve ECO PRO+modunda yine 20 kilometre daha yükselerek 200 km'ye varan bir menzile ulaşmasını sağlıyor. BMW i3'ün Türkiye donanım paketinde ise çok fonksiyonlu direksiyon, lastik basınç göstergesi, yağmur sensörü, otomatik klima, fren fonksiyonlu hız sabitleyici, LED teknolojili gündüz farları, navigasyon, uzaktan erişim hizmetleri, Türkçe ön panel, batarya sertifikası vb donanımlar yer alıyor.
46 bin 100 eurodan başlayan anahtar teslim fiyatı ve Türkiye'ye özel donanım paketiyle satışına başlanan BMW i3, uzay çağını andıran tasarım çizgileri ve karbon fiber takviyeli plastikten (CFRP) üretilen yolcu hücresiyle dikkatleri üzerine topluyor