Çakar: Yahu saygısız adamlar!

Eski hakem ve spor yazarı Ahmet Çakar'dan Hamzaoğlu ile ilgili açıklama yapan futbolculara tepki geldi.

Çakar: Yahu saygısız adamlar!

Ahmet Çakar, Sabah gazetesinde yayınlanan yazısında Galatasaraylı futbolculara yüklendi. İşte Çakar'ın yorumları:

Galatasaray'da yeni bir dönem başladı... Atletico Madrid maçı sonrası sarı-kırmızılı futbolcuların açıklamaları, Hamza Hamzaoğlu'na duyulan tepkinin dışa vurumu gibiydi. Bu eleştirileri nasıl değerlendiriyorsunuz?

'Futbolcunun cenaze namazı kılınmaz' diye bir laf vardır... Bu laf genelde doğrudur. Bu lafın ne kadar doğru olduğunu, bazı Galatasaraylı futbolcuların, gönderilen Hamza hocalarının ardından yaptıkları konuşmalarda gördük. Neymiş efendim, 'Hamza Hoca takımı çalıştıramıyormuş, taktikleri yokmuş' falan filan... Yahu saygısız adamlar! Siz Hamza hocanızın taktiği ve antrenman metotlarıyla geçen yıl 3 kupa almadınız mı? Aynı Hamza hocanızla dördüncü yıldızı takmadınız mı? Yine aynı Hamza hocanızla o gönderilinceye kadar Şampiyonlar Ligi'nde hatırı sayılır puanlar toplamadınız mı? Peki şimdi Hamza hocanız gitti. Mustafa hocanız geldi. Hadi daha iyi sonuçlar alın da görelim bakalım.

Hamzaoğlu'nun gönderilmesi ve Denizli'nin gelişi, Galatasaray'ı ateşler mi? İddialı açıklamaların ismi Denizli'nin şansı ne?

Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesi çok ciddi bir yönetim zaafıydı. Onu gönderdiler ve mecburen ve doğru olarak Mustafa Denizli'yi getirdiler. Üstelik 4.5 milyon dolar paraya... Mustafa Denizli için başarı kriteri çok açık; Galatasaray, şampiyon olmak zorunda. Çünkü geçen yıl, Prandelli gönderilip de Hamzaoğlu getirildiğinde tablo aynıydı. Ama Hamzaoğlu, zoru başardı 3 kupa birden aldı. Aynı başarıyı Mustafa Denizli tekrarlayabilir mi? Tablo zor görünüyor. Bekleyip göreceğiz.