Dany ile buraya kadar..

Galatasaray Yönetimi bekleneni veremeyen yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetti.

Dany ile buraya kadar..
Geçtiğimiz sezon Granada ve Evian'da kiralık olarak forma giyen ve yeni sezon öncesi Galatasaray'a geri dönen Dany Nounkeu'yu Hamza Hamzaoğlu, ilk Avusturya kampına götürerek şans vermişti. Kendisine verilen bu şansı iyi kullanamayan ve ikinci Avusturya kampı kadrosuna alınmayan Kamerunlu savunmacının sarı kırmızılı takımdaki akıbeti belli oldu.

Yeni sezonda Dany'yi kiralamak istemeyen Galatasaray, sözleşmesini fesh etmek için Kamerunlu oyuncunun temsilcileriyle görüşmelere başladı. Dany'yi kiralamak isteyen kulüplerin, Kamerunlu oyuncunun 1.2 milyon euroluk maaşını ödemeye yanaşmaması ve bu miktarın Galatasaray tarafından ödenmesini istemesi nedeniyle fesih yolunu tercih eden Galatasaraylı yöneticilerin bu konuyu kısa süre içerisinde çözüme kavuşturması bekleniyor. Eğer bu süre içerisinde Dany'yi bonservisi ile almak isteyen bir takım çıkmazsa, Kamerunlu oyuncunun sarı kırmızılı kulüp ile ilişkisi bonservisi verilerek kesilecek.

Bursaspor'un ilgilendiği iddia edilen Dany, geçtiğimiz sezon Granada ve Evian formalarını toplamda 15 kez giyebildi ve 1 gol kaydetti.

Kaynak:Sporx