Daum bombası!

Galatasaray ile yolları ayrılan Prandelli'nin koltuğuna Daum mu geçecek?

Daum bombası!
Anderlecht yenilgisiyle Avrupa defterini kapatan Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin biletini kesan yönetim sürpriz bir teknik adamla ilgileniyor.
Fotomaç'ın iddiasına göre; Sarı-kırmızılıların hedefinde Christoph Daum var. Mayıs'a kadar görevi kabul etmesi öngürülen Alman hoca ile temasa geçilecek.

Daum bombası! - Resim: 1
Takımı mutlaka Alman ya da Fransız hocaya teslim etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, gündemdeki Gerets ismine de sıcak bakmadı. Daum olmazsa alternatif isimlere yönelicek.
Habertürk'te yer alan haberde; Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in nabzını yokladıları, ancak 'Milli görev bırakılmaz' yanıtı aldıkları ifade ediliyor.
Galatasaray'da yöneticilerin bazıları, yardımcılığını yapan Hamza Hamzaoğlu için Terim'den izin istenmesi görüşünü ortaya attı.
Milliyet'in haberine göre; Yönetimin önemli bir bölümü Mustafa Denizli'nin şuanki tabloda en doğru isim olduğu konusunda bir eğilim içinde olduğu bildirildi. Ancak hafta sonunda takımı sahaya sürecek Taffarel'in de adaylar arasında olduğu dile getirildi.
Öte yandan Saffet Susic'in de ismi Galatasaray ile anılıyor.