Diego Simeone, oğlunun F.Bahçe'ye gitmesi için yeşil ışık yaktı

Oğlunun Avrupa'da oynamasını isteyen Diego Simeone F.Bahçe'ye yeşil ışık yaktı.

Diego Simeone, oğlunun F.Bahçe'ye gitmesi için yeşil ışık yaktı

Fenerbahçe'nin Giovanni Simeone'yi listesine alması Arjantin basınına da yansıdı. River Plate'nin Banfield'e kiralık olarak verdiği Giovanni için Arjantin gazetelerinden Ole ilginç yorumlarda bulundu. Genç oyuncunun Atletico Madrid'i çalıştıran babası Diego Simeone'nin oğlunun Avrupa'ya gelmesi durumunda daha çabuk aşama kaydedeceğini düşündüğünü yazdı. Bu yüzden River Plate'nin oğlunu Banfield'e kiralamasını veto ettiğini ama sözünü bir türlü dinletemediğini iddia etti.

ÖZEL HAYATI BİLE İZLENİYOR

Arjantin'in bir başka önemli gazetesi Clarin ise Giovanni Simeone için Fenerbahçe'nin bir scout ile anlaştığını ve bu scouttan bu oyuncunun durumu hakkında sürekli bilgi aldığını duyurdu. Clarin gazetesi bu scoutun Simeone ile ilgili tüm bilgileri günü gününe Fenerbahçe'ye aktardığını öne sürdü. Gazete Sarı-Lacivertli kulübün genç oyuncunun sadece saha için değil saha dışı hayatıyla da ilgilendiğini iddia etti. Clarin gazetesi Giovanni'yi izleyen scoutun bu oyuncunun antrenmanlarını bile takip ederek Fenerbahçe'ye bilgi verdiğini aktardı.

PEREİRA HER MAÇI İZLİYOR

Giovanni Simeone için Arjantin gazeteleri açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira'nın da bu oyuncunun gelecek sezon takımda oynamasını çok istediği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nden yıldız oyuncu hakkında sık sık bilgi alan Portekizli hocanın Banfield'de kiralık olarak oynayan 20 yaşındaki oyuncunun her maçını takip ettiği belirlendi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da Giovanni Simeone'yi gelecek sezon takımda özellikle görmek istediği ve bunun için her türlü fedakarlığı yapacağı gelen bilgiler arasında.

(Takvim)