Dünya standartlarında araç kiralama fırsatı Enterprise'da

Araç kiralama işlemi, aracı olmayan kişiler için oldukça önemli ve güzel bir uygulama olmanın yanı sıra araç sahibi olup gittiği yere arcını götüremeyecek ya da götürmek istemeyen kişiler içinde oldukça ideal olan bir alternatif yaratıyor.

Dünya standartlarında araç kiralama fırsatı Enterprise'da
Araç kiralama hizmeti ile birçok seyahatinizi ulaşım sıkıntısı çekmeden gerçekleştirirken aynı zamanda zaman yönünden sıkıntı yaşanabilecek olan iş seyahatlerinizde de kurtarıcı özelliğe sahip olan bir tercih olarak karşımıza çıkıyor.
Araç kiralama işlemi her ne kadar olumlu ve son derece konforlu bir uygulama olsa da belli katle standartlarına sahip olması son derece önemlidir. Özellikler araç çeşitliğinin bulunması ve farklı bütçe gruplarına göre araçların yer alması gerekir. Bunun yanı sıra aracın kontrol, bakım ve muayenesinin olması, sigortasının yanında temizliği ve istenen zamanda teslim alınabilmesi de son derece önemlidir. Bu özelliklere sahip olup farklı araç türlerine yer vererek dünya standartlarında müşterilerine hizmet sunan Enterprise rent a car firması il de ayrıca ülkemizde 27 ilde 50 ofisi ile hizmet sunuyor.
1957 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulan Enterprise rent a car firması 85 ülke de yer alıp yaklaşık olarak 9000‘ne ulaşan ofis sayısı ile uluslararası bir şirket olma özelliğini taşıyor. Ülkemizde de faaliyetlerini yürüten firma müşterilere en iyi hizmeti sunabilmek adına deneyimli kadrosu ve yılların tecrübesi ile dünya standardında bir anlayışı ve ayrıcalığı gösteriyor.
Araç Kiralama da Geniş Araç Filosu
Araç kiralama işleminde farklı araç türlerine göre hizmet sunan firma aynı zamanda otomatik veya manuel vites tercihine ya da benzinli veya dizel seçimleri içinde seçeneklere yer açıyor. Enterprise araç kiralama firmasının araç filosunda yer alan tüm araçları günlük ya da haftalık olarak kiralamanın yanı sıra aylık olarak da kiralamanız mümkün.
Kurumsal ya da bireysel olarak dilerseniz ofislerinden dilerseniz de internet adresini ziyaret ederek arzu ettiğiniz araç ve teslim almak istediğiniz tarihi belirleyerek rezervasyon yapma şansınız da bulunuyor.
Kurumsal Araç Kiralama Sözleşmesi
Kurumsal alanda sadece firmanıza özel olarak tahsis edilecek olan kurumsal satış uzmanı firmanıza özel olarak sunulan araç kiralama tutarlarından yayınlanan kampanyalara kadar her daim siz bilgilendirir. Bunun yanı sıra kiralama işleminde araç önceliğine de kurumsal araç kiralama işlemi ile sahip olmanız mümkün olur. Bu işlem için Enterprise firması ile kurumsal hizmet sözleşmesi yapmanız yeterlidir.
Araç Kiralama ve Rezervasyon Hizmeti
Dünya standartlarında araç kiralama imkânını müşterilerinin ayağına kadar getiren Enterprise rent a car uluslar arası piyasada kendisini ispat etmiş olup, müşteri ağı ve araç filosu ile her daim yükselişte olan bir firmadır.
Araç kiralama işleminde belli kampanya uygulamalarına da yer veren firma güncel kampanya uygulamalarına da sitesinde yer veriyor. Dilerseniz bu kampanya uygulamalarından faydalanarak en uygun fiyat seçeneği ile aracınızı kiralamanız mümkün.
Araç kiralama prosedürü içinde ek hizmet arzunuza da kayıtsız kalmayan firma ek sürücü, bebek koltuğu, GPR Navigasyon, kış lastiği, kapsamlı ek sigorta ve daha birçok farklı hizmeti sunuyor.
Araç kiralama için ofis ulaşım bilgileri ya da anında rezervasyon işlemini gerçekleştirmek için enterprise.com.tr adresini hemen ziyaret edebilirsiniz. Siteden araç filosunu inceleyerek fiyat skalanıza ve sizin için en uygun olan tercihi yaparak anıdan rezervasyonunuzu oluşturmanız mümkün. Site de yer alan müşteri destek hattı ile iletişime geçerek detaylı bilgi de alabilirsiniz.