E-SGM SSK Hizmet Sorgulama İle SGK İşe Giriş Tarihi Öğrenme

E-SGM hizmet sorgulama ekranı üzerinden SGK işe giriş tarihi bilgilerinize ulaşabilirsiniz. SGK işe giriş tarihi sorgulama ile ilgili hangi adımları takip edeceğinizi öğrenmek için detaylar SGK işe giriş tarihi haberimizde.

E-SGM SSK Hizmet Sorgulama İle SGK İşe Giriş Tarihi Öğrenme

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından alacağınız tüm hizmetlerde ve onlinesorgulamalarda SSK işe giriş tarihi istenmektedir. Bu bilgi için ise ilk olarak sorgulama yaparak bilgi almanız gerekmektedir.

Bu doğrultuda Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından oluşturulan E-SGM portalına giriş yapmanız yeterli olacaktır. Bu sayede SSK işe giriş tarihinizi öğrenebileceğiniz gibi bu tarihi gerekli olan yerlerde de kullanabilirsiniz. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ücretsizolarak sunulan bu imkan için online sorgulama yapmanız ve E-SGM paneline giriş yapmanız yeterliolacaktır. Böylece kurum tarafından kaydedilen SSK işe giriş tarihinizi kolayca öğrenebilirsiniz.

SSK GÜN SORGULAMA

SGK İŞE GİRİŞ

SSK SORGULAMA

Bu bakımdan SSK işe giriş tarihi için ilk olarak E-SGM panelini kullanmanız gerekmektedir. Bu panel üzerinden istediğiniz şekilde bilgi alabileceğiniz gibi alacağınız bilgiler arasında SSK işe giriş tarihi de bulunmaktadır. Bunun için ilk olarak hizmet bölümüne buradan da 4A ve 4B seçimi yaparak SSK hizmet dökümüne ulaşmanız gerekmektedir. Bu seçimlerin ardından sistem tarafından sigorta hizmet dökümünüz yayınlanacaktır. Bu döküm üzerinden inceleme yaparak ne zaman işe girdiğinizi öğrenebilirsiniz. İlk işe giriş tarihinizin yanında, diğer işlerinize de ne zaman giriş yaptığınız ve çıkış yaptığınız da sistem tarafından kaydedilmektedir. Bu bakımdan iş konusundaki bu bilgileriniz için bu adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Tüm bu bilgilerin yanında E-SGM portalına giriş yaptıktan sonra sigorta borç sorgulama, emekli aylık bilgisi, provizyon ve GSS gibi hizmetlerden de yararlanmanız mümkündür. Bu konuda herhangi bir kısıtlama olmadığı gibi sistemdeki menü üzerinden ilgili bağlantıları takip etmeniz yeterli olacaktır. SSK işe giriş tarihi için yukarıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacağı gibi diğer işlemler için de bu hizmet dökümünü kullanabilmeniz mümkündür. Tüm bu bilgiler dahilinde bu konuda ihtiyaç duyulan bilgiler için E-SGM portalı yeterli olacaktır.