Elektrikli Renault Türkiye'de

İşte fiyatı!

Elektrikli Renault Türkiye'de
Renault'nun yüzde 100 elektrikli otomobili ZOE, 24 Eylül'den itibaren pil kira bedeli hariç anahtar teslim 66 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunulacak.
Renault'dan yapılan açıklamaya göre, en başından itibaren tamamen elektrik motorlu bir araç olarak tasarlanan ZOE, Yeni Renault Clio da dahil olmak üzere yaklaşık 20 adet Renault Nissan İttifak modelinin kullandığı "B" platformunu temel alıyor. Elektrik motoru, bütün kullanım aşamalarında yüksek düzeyde enerji verimliliği sağlıyor.
Yüksek üretim ve kalite standartlarında Fransa'da Flins fabrikasında üretilen ZOE, konvansiyonel bir araç ile aynı testlerden ve elektrik motorlu modeller için geçerli özel testlerden geçti. Renault ZOE, bağımsız EuroNCAP kuruluşu tarafından yürütülen pasif güvenlik testlerinin sonucunda 5 yıldız almaya hak kazandı. Genel sonuçta yüzde 82'lik skor elde eden Renault ZOE, özellikle yaya koruması dalında en yüksek skoru alarak kendi segmentinde en üst sıraya yerleşti.
Türkiye'de 24 Eylül'den itibaren pil kira bedeli hariç anahtar teslim 66 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak ZOE'nin pil kira fiyatları da aylık 59 euro civarında.