Erdal Aksoy, Bodrum'daki Tilkicik Adası'nı satın aldı

Aksoy Holding'in patronu Erdal Aksoy, tatillerinde yüzdüğü Bodrum'daki Tilkicik Adası'nı satın alarak bir gayrimenkul projesi başlattı

Erdal Aksoy, Bodrum'daki Tilkicik Adası'nı satın aldı

Aksoy Holding'in Bodrum Yalıkavak'taki Tilkicik Adası'nda bir gayrimenkul yatırımı yaptığı bildirildi.

Tanıtımı geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen projede Tilkicik Adası'nda 75 villadan oluşuyor. Adı Epique Island olan projenin ilk adımını ise Aksoy Holding'in patronu Erdal Aksoy'un attığı belirtildi.

Ekonomist'in haberine göre Erdal Aksoy; "Çocuklarım Banu ve Batu Aksoy'un artık fazla çalışmak yerine dinlenmemi tavsiye ettiği günlerde Bodrum'a gittiğimde bu adayı güzel bir eser yapmak gerektiğini düşündüm" dedi.

Erdal Aksoy, tatillerini geçirdiği Bodrum'daki Cennetköy'de uzun süreli yüzmelerinin ardından dinlenme fırsatı bulduğu Tilkicik Adası'nı 2013'te satın aldığını söyledi. Aksoy; "Proje bugüne kısmetmiş" dedi.

Erdal Aksoy, Bodrum'daki Tilkicik Adası'nı satın aldı - Resim: 1

İNŞAAT 2017'DE BİTECEK

12.6 hektarlık yarımada üzerine kurulan projede; 75 villa, marina, butik otel, plajlar, açık havuz ve deniz havuzu, çocuk kulübü, heliport, restoran ve barlar ile fitness ve spa yer alıyor. Büyüklüğü 513 ile 738 metrekare arasında değişen villaların her birinin özel havuzu, kabanası, terasları ve otoparkı bulunuyor. 10 farklı tipte inşa edilen villaların; 3 oda, 4 oda ve 5 oda seçenekleri bulunuyor. Adada yaşamın 2017 yazında başlaması planlanıyor.