Evleneceklere büyük fırsat!

MOSDER, 56 firmayla Mobilya Festivali’ni başlattı. 45 günlük festival, sektörün %10 büyüme hedefine de katkı sağlayacak.

Evleneceklere büyük fırsat!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), sektöre yepyeni bir hareket ve canlılık getirecek MOSDER Mobilya Festivali’ni başlattı. Yemek odaları, yatak odaları, çocuk odaları, koltuklar ve daha pek çok ürün grubunu bir arada sunan 56 mobilya markası 30 Kasım’a kadar MOSDER Mobilya Festivali kapsamında tüketiciye sürprizler sunacak. MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, "Sektörün yılda yüzde 10 büyümesini planlıyoruz, festivalle bu rakamı yakalamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

EVLENECEKLERE FIRSAT

Tüm Türkiye’de gerçekleştirilecek MOSDER Mobilya Festivali hem evlenecek çiftler hem de evini yenilemek isteyenler için büyük bir fırsat olduğunun altını çizen Güleç, ayrıca bu festivalle markalaşmayı da cazip hale getirmeyi amaçladıklarına dikkat çekti.

YÜZDE 70 iNDiRiM VAR!

45 gün boyunca devam edecek festivalde toplam 56 mobilya markası yer alacak. Yüzde 70’e varan indirimlerin sunulacağı festival, tüketicinin de sektörün de yüzünü güldürecek. İndirim ve kampanya şenliği Türkiye genelinde 15 bin noktada gerçekleştirilecek. Festival, gelecek yıllarda da yapılacak.