Fenerbahçe'de Aykut Kocaman iddiası!

Fenerbahçe'nin Akhisar Belediye ile 2-2 berabere kalmasının ardından kulislerde yeni teknik direktör iddiaları dolaşıyor

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman iddiası!

Spor Toto Süper Lig’de 7. hafta maçında Akhisar Belediye ile Kadıköy’de 2-2 berabere kalan Fenerbahçe’de gözler Vitor Pereira’nın üzerinde! UEFA Avrupa Ligi’nde grupta 2 maçta 1 puan alan sarı lacivertliler, ligde de son 2 maçta 5 puan kaybedince oklar Portekizli teknik direktöre çevrildi.

ALİ YILDIRIM'DAN AYKUT KOCAMAN BASKISI

Fenerbahçe yönetiminde bulunan Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım yönetime Aykut Kocaman’ın takıma tekrardan gelmesi üzerine baskı yaptığı iddia edildi. Kulislerde konuşulan durum ise Ali Yıldırım, Aykut Kocaman’ın tecrübe kazandığını ve yeniden Fenerbahçe’de görev galması gerektiğini savunduğu yönünde.

AZİZ YILDIRIM'IN İKNA EDİLMESİ GEREK

Diğer yanda Ali Yıldırım’ın Aykut Kocaman konusunda Aziz Yıldırım’ı ikna etmesi gerekiyor. Ancak tarihin en zengin ve pahalı kadrosunu kuran Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ın tekrar takımın başına geçmesi durumunda camianın taraftar tepkisinden çekindiği de yine kulislerde konuşulan bir diğer
konu.

ALİ YILDIRIM İLE KOCAMAN KONUŞMUŞTU

Fenerbahçe’de yeni yönetime tekrar giren Ali Yıldırım hatırlanacağı üzere sezon başında teknik direktör arayışlarının olduğu dönemde Aykut Kocaman ile Kalamış’ta bir restaurantta yaklaşık 3 saat görüşme yapmıştı fakat bu konuda Aziz Yıldırım’ı ikna edememişti.

(Futbol Arena)