Fenerbahçelilerin merakla beklediği haber!

Fenerbahçelilerin merakla beklediği haber Rusya'dan geldi. Rusya liginin köklü ekiplerinden Dinamo Moskova Emenike'ye talip oldu.

Fenerbahçelilerin merakla beklediği haber!

Emenike'nin menajeri Erdem Konyar açıkladı: "Emenike için istenen 10 milyon euro'yu D.Moskova vermeye hazır. Birkaç hafta içinde resmi teklif iletecekler. Ancak Emenike İngiltere'de oynamak istiyor. Bu konuda bazı çalışmalarımız var"

F.Bahçe'nin sezon sonunda kesin olarak satmaya karar verdiği Emmanuel Emenike'ye Rusya'dan alıcı çıktı. Nijeryalı yıldızın Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Erdem Konyar, Fotomaç'a yaptığı açıklamada bu sıcak gelişme hakkında çok önemli bilgiler verdi. Konyar, daha önce Rus Ligi ekiplerinden Spartak Moskova'dan iki sezon geçiren Emenike'ye, aynı ligden Dinamo Moskava'nın talip olduğunu bildirdi.

RUSYA'YA DÖNMEK İSTEMİYOR

Konyar yaptığı açıklamada, "Dinamo Moskova, Fenerbahçe'nin Emenike için istediği 10 milyon euro'luk bonservis ücretini vermeye hazır. Birkaç hafta içinde ise resmi tekliflerini iletecekler" dedi. Ancak yıldız futbolcunun yeniden Rusya'ya dönmek istemediğini bildiren Konyar, "Emmanuel Emenike, İngiltere'de oynamak istiyor. Bu konuda bazı çalışmalarımız var" şeklinde konuştu.

Kaynak : Fotomaç