Galatasaray'da 10 milyon Euro'luk plan!

Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılacak başkanlık seçimlerinin ardından flaş gelişmeler yaşanacak.

Galatasaray'da 10 milyon Euro'luk plan!

Galatasaray'da alınan 4-0'lık mağlubiyetin ardından artık herkes 25 Ekim'deki başkanlık seçimlerine odaklandı. Hem Galatasaray'ın bulunduğu mali sıkıntı hem de takımın bulunduğu durum yüzünden başkan adayları stratejlerini belirledi. O stratejiye göre Galatasaray'da radikal değişimler ve ayrılıklar yaşanacak.

Galatasaray'ın Bruma planı!
Galatasaray'da Dortmund maçında kadro dışında kalan genç futbolcu Bruma'nın istenilen performansı gösterememesi ve kulübün bulunduğu mali sıkıntılar sebebiyle devre arasında satılacağı iddia edildi. Galatasaray'ın yeni yönetiminin ilk aşamada futbol takımı içinde düşünülmeyen isimleri göndererek bonservis bedellerinden gelecek parayla maliyeti azaltmaya çalışacak.

10 milyon Euro'luk hedefi!
Sezon başında Fransa'nın Monaco takımından gelen teklifi reddeden Galatasaray'ın Bruma için devre arasında gelecek teklifleri değerlendirebileceği ve bu oyuncunun bonservisinden 10 milyon Euro'luk bir kazanç elde etmeyi planladığı aktarılıyor. Bunun dışında sezon başında kadro dışında kalan Emmanuel Eboue'nin de bonservis bedelsiz olarak alacaklarına karşılık takımdan gönderileceği belirtildi. Bu arada yeni transfer edilen ve taraftarların protesto ettiği Goran Pandev'in de devre arasında kendisine bir takım bulması teklifinde bulunacağı ifade edildi.