Galatasaray'da şok iddia! "Zorla senet imzalattılar"

Galatasaray'dan usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle gönderilen avukat Ayşegül Egemen, yönetimle ilgili Beyaz TV'de çarpıcı iddialar ortaya attı.

Galatasaray'da şok iddia! "Zorla senet imzalattılar"

Galatasaray dün Ayşegül Egemen'i hedef alan bir bildiri yayınladı.

İşte tarafların açıklamaları:

AVUKAT AYŞEGÜL EGEMEN: ZORLA SENET İMZALATTILAR
Galatasaray'ın 500 bin TL'sini zimmetime geçirmedim. Galatasaray 500 bin TL dolandırılabilecek bir kulüp değil. Galatasaray Spor Kulübü, çok yolsuzlukları görmek istiyorsa bence Türk Telekom Arena'ya girişi yapılan futbolcuların maç esnasında giydiği formaları neden TT Arena'da tespit edilemediğini, o formaların neden kayıp olduğunu, formalar kayıpken hangi yönetici ve yöneticilerin imzası olduğu, bu işin hangi yöneticilere dokunduğunu bence araştırsın. Bu işlerin hepsinin altında Lutfi Bey'in imzası vardı. Lutfi Bey, bu paraların nerelere gittiğini biliyor, arzu ederse kendisi açıklar. Bana 500 bin TL'lik bir seneti zorla imzattırdılar. Bu konuda hukuki bir süreç başlattık. Bu senedi bana zorla imzalattıran Lutfi Arıboğan, Sedat Doğan, Ural Aküzüm, Ebru Gün, Mahinur Dengiz'dir. Ben işe girince, yönetici Şükrü Ergün'ün eşi G.Saray'dan gelir elde etti. Buna rant denir. Transferlerde yolsuzlukların yapılıp yapılmadığını Galatasaray çok iyi biliyor. Neden bugüne kadar G.Saray'ın transfer sözleşmelerinde, müzakere esnalarında çok gizli ve tek başlı bir sistem olduğunu Galatasaray çok iyi biliyor.

GALATASARAY KULÜBÜ: AVANSLARI İADE ETMEDİ
Kulübümüzün açtığı davanın muhatabı olarak yargı önünde hesap verecek olan kişi; hukuk birimimizde 08.11.2012-14.02.2014 tarihleri arasında hukuk müdürü olarak görev yapmıştır. Bütün kurumlarda olduğu gibi kulübümüzü ilgilendiren her türlü davalarla ilgili harç ve masraf ödemeleri avukatlar vasıtasıyla yapılmakta olup ilgili kişi de görevi gereği çeşitli hukuki işlemler sebebiyle kulübümüz adına bir takım harcamalarda bulunmuştur. Ancak ilgili kişinin söz konusu bu hukuki işlemlere ilişkin harcamalarını gösterir bir kısım belgelerin gerçekliğinden şüphe duyulmuş ve konu araştırılmıştır. Konunun ciddiyeti sebebiyle iddiaların muhatabı olan bu kişiyle çalışmanın mümkün olamayacağı kanaatine varılarak, görevine yönetim kurulumuz tarafından son verilmiştir. İlgili kişinin görevi gereği yapacağı harcamaların yanı sıra kendi ihtiyaçları için de avans talebi olmuş ancak bu çekilen avanslar da iade edilmemiştir. Sabah