Galatasaray'ın yıldızı ayrılıyor

Defteri kapattı

Galatasaray'ın yıldızı ayrılıyor

Gelecek sezonun takımını kurmak için çalışmalara başlayan Galatasaray yönetimi, kadrosuna takviye yapmak için çalışmalarını sürdürürken takımdaki yıldız isimler de sezon sonunda takımdan ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Galatasaraylı yıldız oyuncu kesin olarak takımdan ayrılıyor.

İtalyanlar yarışıyor

Adı günlerdir İtalya'nın Roma ve Juventus kulüpleriyle anılan Didier Drogba için kesin karar verildi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Drogba'nın Galatasaray'la sözleşme yenilemeyeceği ve Roma ile Juventus'un tekliflerinden birini değerlendireceği iddia edildi. İtalyan devlerinin oyuncunun menajeri ile temasta olduğunu belirten La Gazzetta dello Sport gazetesi Drogba'nın yaşının 36 olması sebebiyle daha az bir maaşa evet diyebileceğini açıkladı.

Galatasaray'ın yeni bir sözleşme teklif edeceğini belirten İtalyanlar, Drogba'nın bu teklife 'evet' demeyeceğini ve artık İstanbul'dan ayrılma vaktinin geldiğini okuyucularına aktardı. Ayrıca İtalyan basınına demeç veren Drogba'nın Galatasaray defterini kapadığı belirtildi