Galatasaray maçında şok ölüm!

Turkish Airlines Euroleague'de oynanan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesi çıkan olaylar sonunda bir Sırp taraftar hayatını kaybetti.

Galatasaray maçında şok ölüm!

Turkish Airlines Euroleague'de Galatasaray Liv Hospital'ın Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımı ile oynadığı maç öncesi, konuk ekibin taraftarları Abdi İpekçi Spor Salonu'nun dışında olay çıkardı. Sırpların kendi aralarında çıkan kavgada ise bir taraftarın öldürüldüğü belirlendi.

Sırbistan'ın İstanbul Başkonsolosu Zoran Markovic, Milliyet'e yaptığı açıklamada; Milos Ivkovic adındaki 25 yaşındaki bir Sırp taraftarın bıçaklanarak hayatını kaybettiğini doğruladı.

Alınan bilgiye göre, Sırbistanlı taraftar önce kendi aralarında tartışmaya başladı. Karşılıklı kavgaya dönüşen tartışmada bir Sırp taraftar elindeki bıçakla çevreye saldırdı. Saldırı sırasında kalbinin altına ağır darbe alan Milos Ivkovic isimli 25 yaşındaki bir Sırp taraftar olay yerinde ağır yaralandı.

5 saatlik bir operasyon

Gelen ambulans, yaralı taraftarı Bakırköy Dr. Sadi Konut Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır halde hastaneye getirilen Sırbistanlı taraftarın ameliyata alınmasına ve 5 saatlik bir operasyona rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Bir görgü tanığı

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Konsolos Zoran Markovic de karakolda olduğunu ve olayla ilgili bir görgü tanığının bulunduğunu belirtti.

Karayoluyla dönüyorlar

Öte yandan çıkan olaylar sonrasında Türk yetkililerin, karayoluyla ülkelerine dönmeye çalışan Sırp taraftarların sınır kapısında dahi durdurulmadan bir an önce ülkeden çıkış yapmaları için yoğun çaba gösterdikleri öğrenildi.