Gökhan İnler bombası

Galatasaray Napoli'de forma giyen Gökhan İnler'i transfer etmeye hazırlanıyor

Gökhan İnler bombası

İtalyan medyası Galatasaray hakkında ses getirecek bir transfer iddiasında bulundu.

Gökhan İnler bombası
Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için çalıştığı Gökhan İnler, İtalyan basınına göre Galatasaray'la İstanbul'da transfer görüşmesi yaptı. Galatasaray'ın transerde Türk asıllı oyuncularla ilgilendiği belirtilirken listenin en başında Gökhan İnler'in olduğu aktarıldı. Napoli'de forma giyen ve İsviçre Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan İnler, İstanbul'da gazetecilere yakalanınca "Tatil için geldim" dedi, ancak menajerinin neden yanında olduğunu açıklayamamıştı.

Cesare Prandelli'nin de orta sahaya düşündüğü isimlerin başında gelen Gökhan İnler için Galatasaray'ın yoğun bir transfer görüşmesi içine girdiği belirtiliyor. İtalyan basınından Calciomercato sitesi de "Gökhan İnler'in tatil için Türkiye'yi tercih etmesinin asıl nedeni Galatasaray'la yapacağı görüşmeydi" şeklinde bir ifade kullandı ve iddiaları güçlendirdi.

Sağ bek ve Orta saha
Takımda eksik gördüğü yerleri kurmaylarıyla değerlendiren Prandelli'nin sağ bek ve orta sahaya bir isim daha alınması yönünde görüş bildirdiği ifade edilidi. Takımdaki yabancı sıkıntısından dolayı alınabilecek yerli isimlerin isimlerini scout ekibinden isteyen İtalyan teknik adam sağ bek için Tarık Çamdal , orta saha için de Gökhan İnler'i tercih etti. İki oyuncunun da bonservisiyle ilgili sorunlar yaşayan Galatasaray yönetiminin Tarık Çamdal transferini bir an önce bitirmeyi hedeflediği Gökhan İnler'in transferi için de sponsor anlaşmasını beklediği aktarılıyor.