Gökhan İnler geliyor

İtalyan basını, Napoli'nin 2011'de 18 milyon Euro ödeyerek aldığı Gökhan İnler'in Beşiktaş'a transferinin an meselesi olduğunu yazdı

Gökhan İnler geliyor

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin Türk asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu Gökhan İnler, Ocak ayında Beşiktaş'ın yolunu tutmaya çok yakın! Çizme temsilcisinde formasını David Lopez ve Jorginho'ya kaptıran Gökhan, Beşiktaş ile görüşmelere başladı.

SÖZLEŞMESİ 2016'DA BİTİYOR
İsmi uzun süre Galatasaray ile anılan 30 yaşındaki futbolcu, Napoli'de kalmayı tercih ederken, ilerleyen yıllarda Türkiye'ye gelebileceğinin sinyallarini de vermişti. Kulübüyle olan sözleşmesi 2016 yılında sona erecek olan orta saha oyuncusu ayrılığa sıcak bakmaya başladı.

Çizme basınında yer alan habere göre; Aslan maskesiyle Napoli'ye transfer olan Gökhan'ın bir daha kükremesinin çok zor olduğu yazılırken, kulübeye mahkum olmasıyla birlikte ayrılığın da çok yaklaştığı bildirildi. Haberde, "Gökhan daha fazla kükreyemeyecek, belki de hiç..." ifadeleri kullanıldı.

İTALYANLAR 11 MİLYON EURO DEDİ AMA...
Galatasaray ve Beşiktaş'ın listesinde olduğu duyurulan Gökhan İnler için Napoli'nin 11 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiğini yazan İtalyanlar, kariyerinde düşüşe geçen oyuncunun bu rakama satılmasının bir hayli memnuniyet verici olabileceğini kaydetti.

Siyah beyazlılar, bu rakamı Napoli'ye vermek istemezken; İtalyan ekibinin 30 yaş seviyesindeki birçok oyuncusunu elinden çıkarmak istediği biliniyor. Sezon öncesinde de Goran Pandev ile Blerim Dzemaili'yi Galatasaray'a veren Başkan Aurelio De Laurentiis, 18 milyon Euro ödeyerek aldığı Gökhan'dan 'minimum' zararı yapmanın planlarını kuruyor.

Beşiktaş'ın ise Gökhan için 3 milyon Euroluk bir rakam belirlediği ve daha fazla bonservis ücreti ödemek istemediği öğrenildi.
(Sporx)