İDO'dan Şubat boyunca indirim

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), govego.com’dan alınan dış hat biletlerinde Şubat ayı boyunca yüzde 25 indirim yapacak

İDO'dan Şubat boyunca indirim

Deniz taşımacılığında konfor ve güveni, Marmara Denizi'nin her noktasına ulaştıran İDO, online seyahat biletinin en pratik ve güvenilir adresi govego.com'da!

Üstelik govego.com'dan alınan İDO biletlerinde Şubat ayı boyunca yapılacak araçlı/araçsız yolculuklarda geçerli %25 indirim ile! Hizmet bedeli veya fiyat farkı da yok!

Şubat ayı boyunca www.govego.com adresine girerek ya da govego mobil uygulamalarını indirerek, 1 – 29 Şubat tarihleri arasındaki araçlı/ araçsız İDO Dış Hat yolculuklarında %25 indirimli bilet kampanyasından faydalanabileceksiniz.

Kampanya, tüm Dış Hatlarda geçerli!

Kampanya kapsamında sunulan %25 indirim aşağıdaki hatlarda araçlı/araçsız yolculuklarda geçerlidir.

• Yenikapı-Yalova,

• Pendik-Yalova,

• Yenikapı-Bursa,

• Yenikapı-Bandırma feribot hatlarında;

• Kartal-Yalova,

• Kadıköy-Yenikapı-Bursa,

• Kadıköy-Yenikapı-Armutlu T.K.-Armutlu-Bursa

• Bostancı-Yenikapı-Bandırma Deniz Otobüslerinde

"Promosyon, Business, Ekonomi ve VIP Bilet" sınıfı olmak üzere tüm bilet sınıflarında geçerli %25 indirim kampanyası ile Şubat ayı boyunca indirimli İDO yolculuğu yapmak mümkün.

İDO'dan Şubat boyunca indirim - Resim: 1


Sadece govego.com üzerinden yapılacak işlemlerde geçerli %25 indirim kampanyası dahilinde satın alınan biletlerde kullanıcılardan online hizmet bedeli de alınmayacak. İDO yolcularına büyük avantaj sağlayan bu kampanya ile govego.com online seyahat bileti sektöründe öncü olmaya ve sağladığı kullanım kolaylığı ile teknolojiyi ulaşımla buluşturmaya devam ediyor.

Sefer ve fiyat karşılaştırma seçeneği, arama filtreleme özelliği, ödeme güvenliği ve 7/24 Satış Sonrası Destek sunan çağrı merkezi hizmetiyle online seyahat biletinin en pratik ve güvenilir govego.com govego.com otobüs bileti ve İDO bileti alırken en uygun fiyat, firma ve sefer bilgisini kullanıcıların karşısına getiriyor. Üstelik Google Play Store ve App Store'da yer alan mobil uygulamalarıyla da kullanıcılarına işlem kolaylığı sağlayan govego.com ile 3 adımda kolayca bilet alınabilmekte ve Şifreli Ödeme Sistemi sayesinde bilgiler korunarak güvenli işlem yapılabilmekte.

Daha fazla bilgi için:

www.govego.com
www.govego.com/kampanyalar
www.facebook.com/govegocom
www.twitter.com/govegocom