iPhone sızıntıları ömrümüzü 7!

iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen karelerde iPhone 6'yla aynı kasaya sahip bir cihaz görülüyor!

iPhone sızıntıları ömrümüzü 7!
iPhone 7 olduğu iddia edilen görüntüler Fransız internet sitesinde yayınlandı. İddiaya göre iPhone 7'nin kasası iPhone 6'dan farklı olmayacak fakat yeni kamerada radikal bir değişiklik yaşanacak.

Daha önce de Apple ürünlerine ait fotoğrafları cihazlar piyasaya sürülmeden önce yayınlayan Fransa merkezli Nowhereelse.fr isimli internet sitesinde yer alan görsellerde iPhone 7'nin çift arka kameraya sahip olacağı görülüyor.

iPhone 7 sıcan görüntüler
Görünen o ki iPhone 6'dan sonra gelen iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinde, kamera konusundaki inadından vazgeçen ve kullanıcılarını 8 megapiksel üstü çözünürlükle tanıştıran Apple, iPhone 7'de bu işi biraz daha ileriye taşıyacak. İddiaya göre, bunlardan biri optik imaj sabitleme (OIS) ile gelecekken, bir diğeri ise alan derinliğini ölçecek.
Her zamanki gibi Apple, yeni iPhone modeli görücüye çıkana kadar bilgi vermeye yanaşmıyor. Ancak bu model hakkında sızıntılar birbiri ardına geliyor.
Yeni iPhone

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın Eylül ayında tanıtılacağına neredeyse kesin gözle bakılıyor. Ancak Çin kaynaklı yeni bir söylentiye göre bu ikilinin arasına iPhone 7 Pro da katılabilir.

iPhone 7 Pro söylentileriyle ilk kez karşılaşmıyoruz, ancak şimdiye kadar böyle bir modelin iPhone 7 Plus'ın yerine mi geçeceği, yoksa ayrı bir model olarak mı sunulacağı bilinmiyordu. Weibo'dan gelen dedikodular doğruysa Apple, üç modeli birden tanıtmayı düşünüyor.
Pro modeli gerçeğe dönüşürse iPhone 7 Plus'tan farklı ne sunacağı belli değil. Pro'nun çift lensli kamerayla gelebileceği söyleniyor, ancak aynısı Plus için de söylenmişti.
Pro'yu Pro yapan özelliği, Smart Connector bağlantısı üzerinden klavye gibi aksesuarları bağlamaya olanak tanıması olabilir.
Weibo'dan gelen dedikodulara hemen inanmamakta, her zaman dikkatle yaklaşmakta fayda var. Dahası iddiayı ortaya atan Weibo kullanıcısı bile Apple'ın bir iPhone 7 Pro "tanıtabileceğini" söylüyor ve kesin konuşmuyor.