Juventus'ta kadro dışı kaldı Fenerbahçe'ye geliyor!

Devre arası transfer döneminde savunmaya takviye yapması beklenen Fenerbahçe'ye, Juventus'un şu anda kadro dışı olan Uruguaylı stoper teklif edildi. Terraneo ve yönetim uygun görürse imzalar atılacak.

Juventus'ta kadro dışı kaldı Fenerbahçe'ye geliyor!

sezon tarihinin en iddialı kadrolarından birini kuran, transfere ciddi yatırım yapan Fenerbahçe, savunmada yaşadığı sıkıntılar nedeniyle gözünü stoper transferine diktiği iddia edildi.

Sportif direktör Terrano'nun bu yönde görüşmeler yaptığı belirtilirken sarı-lacivertli kulübe sürpriz bir teklifin geldiği iddia edildi. Fenerbahçe'ye Juventus'ta forma giyen ancak şu anda kadro dışı olan Uruguaylı stoper Martin Caceres'in önerildiği bildirildi.

2008'DE BARCELONA'YA TRANSFER OLMUŞTU

28 yaşındaki Caceres'in sözleşmesi 2016 yılında sona ereceği için ara transfer döneminde çok uygun bir maliyete Fenerbahçe'ye transfer olabileceği belirtiliyor. Piyasadaki bonservis bedeli 8.5 milyon euro civarında olan Martin Caceres, hem sözleşmesinin son yılında olması hem de kadro dışı olması nedeniyle daha aşağıda bir maliyete imza atabilecek. 28 yaşında ve 1.82 boyunda olan Martin Caceres 2008 yılında Barcelona'ya transfer oldu. Sonrasında Juventus ve Sevilla'da kiralık olarak forma giydi. 2012 yılında ise Juventus ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Uruguay Milli Takımı'nın da banko oyuncusu olan Martin Ceceres, 55 kez milli oldu. Çevik ve hızlı bir stoper olan Caceres, transfer edilmesi durumunda Sarı-Lacivertli savunmadaki ağırlık problemininde önüne geçebilir.


Kaynak: Takvim