Kocaman Başkent'te dağıldı!

Spor Toto Süper Lig 14. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği, Torku Konyaspor'u 5-0 mağlup etti.

Kocaman Başkent'te dağıldı!

Spor Toto Süper Lig 14. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Torku Konyaspor karşı karşıya geldi.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Barış Şimşek'in düdük çaldığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 5-0'lık skor ile Gençlerbirliği oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 44. dakikada Bogdan Stancu, 63. dakikada Guido Koçer, 67. dakikada Radosav Petrovic, 75. dakikada İrfan Can Kahveci ve 89. dakikada Artun kaydederken, konuk takım Torku Konyaspor ise müsabaka boyunca gol sevinci yaşayamadı.

Alınan bu sonucun ardından Gençlerbirliği puanını 20'ye yükseltirken, konuk takım Torku Konyaspor ise 16 puanda kaldı. Ligde önümüzdeki hafta Gençlerbirliği sahasında Galatasaray'ı ağırlarken, Torku Konyaspor ise evinde Beşiktaş'ı konuk edecek.

Aykut Kocaman yönetimindeki Torku Konyaspor, geçtiğimiz hafta da Galatasaray'a 5-0 gibi farklı bir skor ile mağlup olmuştu.

Gençlerbirliği: 5 - Torku Konyaspor: 0

Stat: Ankara 19 Mayıs

Hakemler: Barış Şimşek, Gökhan Memişoğlu, Mehmet Metin

Gençlerbirliği: Ramazan Köse, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Tosic, Halil İbrahim Pehlivan, Doğa Kaya (Dk. 58 Guido Koçer), Gosso, İrfan Can Kahveci, Petrovic, Tomic (Dk. 71 Berat Tosun), Stancu (Dk. 79 Artun Akçakın)

Torku Konyaspor: Belec, Fuchs, Kokalovic, Selim Ay, Mehmet Uslu, Campos (Dk. 71 Barış Örücü), Ali Çamdalı (Dk. 71 Mehmet Güven), Uğur İnceman, Ömer Ali Şahiner, Hleb (Dk. 71 Rangelov), Hasan Kabze

Goller: Dk. 44 Stancu, Dk. 63 Guido Koçer, Dk. 67 Petrovic, Dk. 75 İrfan Can Kahveci, Dk. 90 Artun Akçakın (Gençlerbirliği)

Sarı kartlar: Dk. 8 Doğa Kaya, Dk. 63 Stancu (Gençlerbirliği), Dk. 44 Kokalovic, Dk. 61 Fuchs (Konyaspor)