Kurumsal İletişim'e Engin Gedik geldi

Turkcell'de boş olan Kurumsal İletişim Müdürlüğü pozisyonuna Engin Gedik atandı

Kurumsal İletişim'e Engin Gedik geldi

Turkcell'de beklenen atama gerçekleşti. Filiz Karagül Tüzün'den boşalan Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevine 1 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere Engin Gedik atandı. Gedik, 19 yıldır teknoloji sektöründe çalışıyor. PC World, BYTE, Macworld, CIO gibi teknoloji dünyasının öncü yayınlarının hem basılı hem dijital edisyonlarının yöneticiliğini yaptı. Türkiye'nin ilk online ekonomi TV'sini kurdu. Dünya Gazetesi'nde uzun yıllar teknoloji konusunda köşe yazarlığı yaptı. Başarılı iş yaşamıyla dikkat çeken Engin Gedik'e Gündem Medya Grubu olarak yeni görevinde başarılar dileriz.

ENGİN GEDİK KİMDİR

Engin Gedik, 2000 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi'nde MBA Yüksek Lisans eğitimini tamamlandı.
Çalışma hayatına 1996 yılında Macworld Dergisi'nde Yazı İşleri Müdürü olarak başladı. Ardından www.pcworld.com.tr ve www.macworld.com.tr sitelerinin yöneticiliğini yapan Gedik, 1998 yılında Dünya Gazetesi'ne katılarak hem köşe yazarlığı hem de teknoloji editörlüğü görevlerinde bulundu.

2005 yılında Dünya Şirketler Grubu'nun Teknoloji Yayınları Direktörlüğü görevine getirilen Engin Gedik, PC World, BYTE, CIO, IT PRO gibi teknoloji dünyasının öncü yayınlarının basılı ve dijital versiyonlarının yöneticilğini yaptı.

Turkcell Ailesi'ne 2010 yılında Corporate Affiars/ Corporate Communications / Digital Communications Manager olarak katılan Gedik, Aralık 2012'den bu yana Group Corporate Communications / Digital & Consumer Business / Corporate Communications Manager olarak görev yapmaktaydı.