Lucescu açıkladı: Teklif var mı?

Flaş açıklama

Lucescu açıkladı: Teklif var mı?

İşte Lucescu'nun Beyaz Tv'ye verdiği röportaj;

Sizi Galatasaray’dan henüz kimse aramadı mı?
Kimseyle konuşmadım. Kimseyle kontakt kurmadım. Burada kendi ligimdeyim. Şampiyonluk için 4 maçımız daha var. Kesinlikle böyle bir şey yok.

Neden herkes sizin için Galatasaray konusunda ısrar ediyor?
Belki de orada çok başarılı olduğum içindir. Sadece Galatasaray’da değil, Türkiye’de çok başarılı oldum.

Televizyon programımızda Sinan Engin var. Tanıdığınız bir isim. Türk futbolu hakkında yorumlar yapıyor. Sizin Türkiye’yi çok sevdiğinizi söylüyor. Size selamlar söylüyor. Sizin Türkiye’ye gelmek istediğinizi söylüyor. Onun düşünceleri hakkında ne demek istersiniz?

Bu başka bir sorun. Mesele gelip gelmemek değil. Şu anda Shakhtar ile kontratım var. Sezonu tamamlamak için 4 maçımız daha var. Şampiyonluğu kazanmak istiyoruz. Sinan Engin’e en iyi dileklerimi gönderiyorum. Ama şu an için hayır.

Galatasaray ile kupalar kazandınız, şampiyon oldunuz. Ama yıllar önce işinize son verdiler. Bununla ilgili üzgün müsünüz? Eğer sizi tekrar çağırırlarsa gelir misiniz?

Bilmiyorum şu anda. Burada iyi bir takımım var. Shakhtar’da kontratım var, çok başarılıyız. İyi işler yapıyoruz. Gelecekte ne olur bilemem. Şimdi bunu tartışmak istemiyorum. Sadece bir şey söyleyeceğim; kimseyle görüşmedim. Türkiye’den Galatasaray ile de görüşmedim, başka kulüplerle de.