Murat Ülker'den FETÖ iddialarına yanıt

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, darbe girişimi sonrası ortaya atılan iddialara Ülker grubunun kurucusu, babası Sabri Ülker'in sözleriyle cevap verdi.

Murat Ülker'den FETÖ iddialarına yanıt

Murat Ülker, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile haklarında çıkan iddialara twitterdan yanıt verdi. Sosyal medyada bazı kullanıcıların iddiaları üzerine, Sabri Ülker'in 28 Şubat sürecinde 'Atatürk'e bağlılık' vurgusuyla yaptığı "Cemaatlerle işimiz yok" açıklaması sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Murat Ülker, tweetinde, 'Sabri Ülker (Allah rahmet etsin) 1999'da, yıllar önce söylemiş' diye yazdı ve mesajının altına dönemin gazetelerindeki Sabri Ülker'in açıklamalarını paylaştı.

Sabri Ülker'in sözleri Ülker'in resmi Twitter hesabından da "Ülker dün de, bugün de, yarın da milletimizin ortak lezzetidir. Herkes için Ülker'in teminatı kurucumuzun sözleridir" açıklamasıyla paylaşıldı.

Ülker, 5 Ağustos'ta da yine Twitter hesabından "Sivil demokrasi şehitlerimizin ilk derece yakınlarına destek olmak için işe alımda öncelik vermek istiyorum" açıklaması yapmıştı.

Murat Ülker'den FETÖ iddialarına yanıt - Resim : 1