Muslera: Ayrılmak gibi bir düşüncem yok

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera son günlerde hakkında çıkan haberler ile ilgili konuştu.

Muslera: Ayrılmak gibi bir düşüncem yok

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera basın toplantısı düzenledi. Toplantısa GS Store'larda satılan 'Herkes rutbesini bilecek' tişörtüyle yer alan Muslera şunları söyledi:

"Çok iyi çalıştığımızı düşünmüyorum. Güzel bir atmosfer var. Şu ana kadar bana ulaşmış resmi bir teklif yok. Sadece basında çıkan haberler var. En başından beri aklım Galatasaray'da. Ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Yönetimden de 'seni satmak istiyoruz, teklif var' sözlerini duymadım. Kafam rahat. Bir kaleci arandığı doğru ancak benim burada isim söylemem doğru olmaz. Benim yapmam gereken kurtarışlara devam etmek. Kararı Hamza Hoca verecek."

"Galatasaray'a yapılan eleştirilerin doğru olmadığını düşünüyorum. Geçen sene benim değil takımın başarısıdır. Hem şampiyonluk geldi hemde kupa geldi tamamen takım arkadaşlarımın başarısı. Melo da Telles de gidecekse hem kendileri için hem de Galatasaray için iyi durumlar olması lazım."

"TÜRKİYE LİGİ HER GEÇEN GÜN ZORLAŞIYOR"

Rakip takımların yaptığı transferleri değerlendiren deneyimli kaleci, "Çok önemli isimler. Onlara karşı oynamak çok güzel olacaktır. Daha önce Van Persie ve Nani'ye karşı oynadık. Gomez'e karşı oynama fırsatım çok olmamıştı. Quaresma'ya karşı da oynadım. Türkiye Ligi her geçen gün zorlaşıyor. Bu isimlerin gelmesi Türkiye ligi ve oyunun kalitesi için avantaj olacaktır. Umarım sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da önemli işler yapılır" şeklinde konuştu.