N'doye'nin menajerinden Fenerbahçe açıklaması!

Fenerbahçe'nin gündemine Emenike'yle takas formülü şeklinde gelen Lokomotiv Moskova takımının Senegalli golcüsü Dame N'Doye ile ilgili olarak, başarılı oyuncunun Türkiye temsilcisi Doğan Ercan önemli açıklamalar yaptı.

N'doye'nin menajerinden Fenerbahçe açıklaması!

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ercan, "N'doye'nin Türkiye temsil hakları bizde. Türkiye'yi seviyor. Müslüman olmasından dolayı Türkiye'de rahat edebileceğini düşünüyor. Bu dönem içerisinde İngiltere'den 3 tane teklif geldi. Lokomotiv'e 3 milyon euro teklif ettiler. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına karşın Lokomotiv vermek istemedi. Oyuncu da Lokomotiv'in sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi" dedi.

"FENERBAHÇE'YE SEVE SEVE GELİRİM" DEDİ

Ercan, N'doye'nin Fenerbahçe konusunda son derece pozitif olduğunu belirterek, "Biz Fenerbahçe'yi kendisine anlattık. 'Seve seve gelir oynarım' dedi. Sow ile çok arkadaşlar. Kopenhang'ta oynarken, Trabzonspor da istemişti. Ama o Lokomotiv'e gitti. Sow'dan farklı özellikleri var. N'doye pivot santrafor olarak oynuyor. Şu anda Sow'la birlikte Senegal Milli Takımı'nın kampındalar. Sanırım bu konuyu her gün konuşuyorlardır. Sow'un da N'doye'nin Fenerbahçe'ye gelmesini istediğini biliyorum. Rusya'da çok sevilen bir oyuncu. Afrika'daki pek çok oyuncuya göre çok disiplinli. Ülkesinin gidip, geç gelme alışkanlıkları yok. Takımına son derece bağlı bir oyuncu" şeklinde konuştu.

EMENIKE BİR BUÇUK SAAT İÇERİSİNDE RUSYA'DA KENDİSİNE KULÜP BULUR

Emenike'nin de Rusya'da sevilen bir oyuncu olduğunu belirten Doğan Ercan, "Spartak'tayken iyi izler bıraktı. Şimdi onu bir saat içerisinde bıraksanız, bir buçuk saat sonra Rusya'dan bir takım bulur. Herkes alır Emenike'yi. Dinamo Moskova'nın hocası Emenike'yi çok istiyor. Ama bonservis ücreti pahalı geldiği için transferi yapamıyorlar. Ama bu transfer son güne kadar ne olacağını kimse bilemez" dedi.