Nani: Rüya takım değiliz

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı, "Takımda her şey çok yeni. Oyuncular gibi sistem de yeni. Henüz beklenen 'rüya takım' olamadık. Şampiyonlar Ligi'ne alışık olan takımlara karşı mücadele ediyoruz ve biz de tecrübe kazanıyoruz" dedi.

Nani: Rüya takım değiliz

Süper Lig'de ilk yenilgisini geçen hafta Beşiktaş karşısında alan, UEFA Avrupa Ligi'nde Molde'ye farklı yenilip, 2-0 geriye düştüğü maçta Celtic'ten 1 puan alan Fenerbahçe inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Yola Avrupa'da final hedefiyle çıkan, Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe için Portekizli yıldızı Luis Nani'den önemli bir tespit geldi. Yıldızlardan kurulu olduklarını ancak henüz 'Rüya takım' olamadıklarını belirten Nani, "Takımda her şey yeni. Yeni oyuncular yeni bir düzene alışmaya çalışıyor" dedi.

ÇOĞU AVRUPA'DA OYNAMADI

Hem takım hem de çoğu oyuncuların son yıl Avrupa Kupası'nda oynamadığını hatırlatan Portekizli yıldız, "Yeni bir takım olarak bu turnuvada tecrübe kazanıyoruz ve çok iyi takımlara karşı oynuyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya alışık takımlara karşı mücadele ediyoruz. Ve böyle takımlarla oynamak kolay değildir. Çok çalışmanız ve iyi konsantre olmanız gerekiyor" diye konuştu. Nani şunları söyledi: "Takım olarak çok büyük bir kişilik sergiledik ve sonuna kadar savaştık. Bu yüzden bu sonuç için iyi diyebiliriz. Kaybetseydik telafisi zor olurdu ama şimdi umut doluyuz."

(Sabah)