Nihat Zeybekçi'ye hırsızlık şoku

Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekçi'nin Denizli'de ortağı olduğu tekstil fabrikasına hırsız girdi.

Nihat Zeybekçi'ye hırsızlık şoku

Ekonomi eski Bakanı Zeybekci'nin Denizli'de ortağı olduğu tekstil fabrikasına giren 3 hırsız, yönetim bölümündeki kasayı açarak bir miktar altın ve ruhsatlı tabancayı çaldı.

Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de ortağı olduğu fabrikada yaşanan hırsızlık olayına ilişkin, "Çalınan bildiğim kadarıyla İlhan (Yaşar) beyin kasasında hediyelik altınların olduğu ve bir güvenlikçinin ruhsatlı silahı varmış. Benim fabrikada makam odam yok.Teknik detaylarını bilmiyorum. Ama çok planlı çalıştıklarının bilgisini aldım." dedi.
Zeybekci, Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahallesi Bozburun Caddesi üzerinde ortağı olduğu tekstil fabrikasından yaşanan kasa hırsızlığı olayı ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, olay hakkında teknik bilgisinin bulunmadığını söyledi. Kasadan çalınan eşyaların ortağı İlhan Yaşar'a ait olduğunu belirten Zeybekci, şöyle konuştu:

"Çalınan, bildiğim kadarıyla, İlhan beyin kasasında hediyelik altınların olduğu ve bir güvenlikçinin ruhsatlı silahı varmış. Benim fabrikada makam odam yok. Benim eski odam var. Onu da eşim kullanıyor çalışması odası olarak artık. Yani bana ait hiç bir oda yok. Bu son bir kaç yıldan beri çeşitli fabrikalardan hırsızlık olduğunu biliyoruz. Aslında bundan 5 ay önce bir dostumuzun fabrikasından hırsızlık olduğunda ben arkadaşları uyarmıştım. Bizim fabrikada kenar itibariyle böyle bir şeye müsait, dikkat edin diye de uyarmıştım. Tel kesme mümkün değil. Ama mühim olan içeride iyi çalışmışlar. Teknik detaylarını bilmiyorum. Ama çok planlı çalıştıklarının bilgisini aldım. Gece 3 sıralarında olmuş galiba olay."
Öte yandan Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ise fabrikadan hırsızlık yaptığını tespit edilen 3 şüphelinin bulunması için çalışma başlattıklarını bildirdi.