Oğuz Çetin'den Rıdvan Dilmen açıklaması!

İstanbul'da dün ameliyat olan Rıdvan Dilmen'in en yakın arkadaşlarından biri olan efsane futbolcu Oğuz Çetin özel açıklamalarda bulundu.

Oğuz Çetin'den Rıdvan Dilmen açıklaması!

Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen'in hastalığı tüm futbol dünyasını üzdü. Dün özel bir hastanede ameliyat edilen Dilmen için en yakın arkadaşı Oğuz Çetin yenisafak.com editörlerinden Mustafa Göksel'e konuştu. Çetin, 'Rıdvan doğru bir kararla ameliyat oldu. Doktorları çok güzel şeyler söyledi. Rıdvan benim bu hayattaki en yakın arkadaşım ve ondan aldığımız bu haberler bizi çok mutlu etti' dedi. İşte Oğuz Çetin'in Rıdvan Dilmen hakkında yaptığı açıklama:

HER ŞEY ÇOK GÜZEL VE OLUMLU

''Hiç beklenmedik bir şekilde bir rahatsızlığı çıktı. Bu konuda çok ciddi bir araştırma yaptı kendisi. 'Ameliyat mı yoksa tedavi mi olmalıyım' diye. Çok doğru bir kararla dün ameliyata alındı. Dünden bugüne baktığımızda doktorlar tarafından söylenen her şey çok olumlu, çok güzel. Bu yüzden çok mutluyuz. Pazar gününe kadar hastanede kalacak ve pataloji sonucu beklenecek. Her şeyin böyle güzel olması bizleri mutlu etti. Bu hayattaki en yakın, en sıkı görüştüğüm dostumun bunun üstesinden geleceğini biliyorum. Hep beraber bunun üstesinden geleceğiz.''

(Yenisafak.com.tr)