Otoparklarda İstanbulkart ile ödeme başladı

İstanbul genelinde her gün yaklaşık 150 bin İstanbulluya hizmet veren İSPARK, otoparklarda giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla farklı ödeme seçeneklerini devreye alıyor.

Otoparklarda İstanbulkart ile ödeme başladı

İSPARK'ın yeni hizmete soktuğu sistemle kent genelinde bulunan tüm katlı, açık ve yol üstü otoparklarda İstanbulkart ile ödeme yapılabilmesine imkan sağlandı. Sürücüler otoparka giriş ve çıkışta İstanbulkart'ı akıllı ödeme cihazlarına ve el terminallerine okutarak ödeme yapabiliyorlar. Sürücülerin İstanbulkart'ın yanısıra kredi kartı ile ve nakit olarak ödeme yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla katlı ve açık otoparklara akıllı ödeme cihazları da konuldu.

TÜM OTOPARKLARA KURULACAK

20 otoparkta hizmet vermeye başlayan akıllı ödeme noktaları yakın zamanda tüm açık ve katlı otoparklarda hizmete alınacak. Sürücüler otomatik ödeme noktalarının bulunduğu otoparklarda İstanbulkart'ın yanısıra kredi kartı ve nakit olarak ta ödeme yapabilecek. Akıllı ödeme sistemleriyle otoparklarda giriş-çıkışlarda yaşanan zaman kaybının önüne geçilmesi amaçlanıyor.