Paykasa resmi sitesi perakende satışlara başladı

Türkiye'nin online elektronik ödeme kartı paykasa.org ödeme kartları arasında güvenilir şekilde paykasa kart satın alma imkanı sunmaya başladı.

Paykasa resmi sitesi perakende satışlara başladı

Normal şartlar altında Paykasa.org Resmi sitesi parakende satış yapmayı düşünmedikleri belirtmişti , fakat internet ortamında tek kullanımlık kartın kullanımı Türkiye'de arttıkca EPAY ekibi olarak parakende satışlarına girmeye karar verdi. asıl kararlarının nedenleri ise Genel müdürü Arda mutlu'dan geldi.

İnternet Kullanıcılarının çoğu ''Elektronik para'' kullanmakda ve kullanıcı olduğu kadarda firmalar arasında kötü niyetli insanların bu sektör'de insanları mağdur ettiği aşikar bizde resmi sitesi olarak bu sorunları insanlardan uzaklaştırmak için güvenilir resmi sitesi https://www.paykasa.org/paykasa-satin-al adresin'den kart satın alabilmeleri için canlı destek kısmını aktif hale getirdik duyursunda bulundu.

Ucuz Paykasa Fiyatları Resmi Sitesin'den





EPAY Paykasa markası altında bir çok firmaya göre en ucuz paykasa https://www.paykasa.org/paykasa-fiyatlarini sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. önemli olan çok fazla yüksek kart marjı ile kart satmak değil önemli olan müşterilerimizin daimi kullanıcımız olmasıdır bizim için dedi.