Pegasus'dan şok uygulama

Düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus, bu kez pilot ve hostesleri için eşi görülmemiş bir uygulama başlattı. İşte o uygulamanın ayrıntıları…

Pegasus'dan şok uygulama

Pegasus Havayolları, yolculara yönelik ücretli ikram satışını, kendi çalışanları için de başlattı. Pilot ve kabin ekipleri için uçağa ekip yemeği yükleyen Pegasus Havayolları, geçen ay bu uygulamayı sona erdirdi.

airporthaber'in haberine göre ekipler için uçağa yemek yüklemekten vazgeçen Pegasus Havayolları, ekiplere ticket olarak bilinen yemek fişi dağıtmaya başladı.

Ekipler bu fişleri kullanarak uçağa yüklenen yemeklerden satın alırken Pegasus’un, ekipler için yüzde 30 indirim uyguladığı öğrenildi.

Aylık 300 TL’lik limit yüklenen fişlerle yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılayan ekipler uygulamaya tepki gösterirken, “Bu kadarına da pes” dediler.

Pegasus Havayolları’nın yolcular için sattığı ürünleri ekiplere de satmasına tepkiler gelirken uygulamanın dünyada bir örneği olup olmadığı bilinmiyor ancak Türkiye’de bütün havayollarında ekipler için uçaklara yemek yükleniyor.