Pereira'ya süre verdim

Robin van Persie'den olay sözler: 'Savaşı asla bırakmam. Pereira'ya süre verdim, beni anlayacaktır. Ben buradaysam oynarım'

Pereira'ya süre verdim

Fenerbahçe'de Pereira ile Van Persie arasındaki krizde kimin dediği olacak? Sorun çözülecek mi? Yoksa iki testiden biri kırılacak mı? Kamuoyunda bu soruların cevabı aranırken, Fotomaç yıldız futbolcuyla ilgili son derece çarpıcı bilgilere ulaştı. Yedek kaldığı için haftalar önce isyan eden Van Persie, önceki gece Akhisar Belediyespor maçında da tam 72 dakika kulübede oturunca yine çok sinirlendi ve karşılaşma sonrası yakın çevresine düşüncelerini dobra dobra anlattı.

'BURADAYSAM OYNARIM, BAŞKA İHTİMAL YOK'

Hollandalı golcü ilk 11'de yer bulamadığı için mutsuz olduğunu bir kez daha dile getirirken, teknik direktör Vitor Pereira'nın kendisini mutlaka anlayacağını söyledi. Bırakıp gideceği şeklindeki eleştirilerin doğru olmadığını kaydeden yıldız futbolcu, "Savaşı asla bırakmam. Bu karakterimde yok. Pereira'ya süre verdim. Sonunda beni anlayacaktır. Benim kulübede değil sahada olmam gerektiğini o da görecek. Ben buradaysam oynarım. Başka ihtimal yok" şeklinde konuştu.

Fotomaç