Petrol Ofisi ve Migros'tan 150 market hedefi

Petrol Ofisi istasyonlarındaki MigrosJet'ler büyük ilgi gördü

Petrol Ofisi ve Migros'tan 150 market hedefi

Petrol Ofisi ve Migros’un, birlikte başlattıkları Petrol Ofisi istasyonlarındaki 7/24 açık MigrosJet konsepti tüketiciler tarafından ilgi gördü. İki marka, tüketicilerin akaryakıt alışverişlerini yaparken market alışverişlerini de kolaylıkla yapmalarına olanak sağlayan bu işbirliğinin hedefini iki yıl içerisinde 150 mağaza açma yönünde belirledi.

Şirketler ayrıca, sadakat kart programlarını da ortak çalıştırmaya başladı. Money Club ve Positive Card’ın ortak çalışmasıyla artık Money puanlar Petrol Ofisi istasyonlarındaki yakıt alımlarında da kullanılabiliyor. Birleşme ardından yapılan ilk kampanya kapsamında tüketiciler, hem yakıt hem de market alışverişlerinden 50 TL’lik ödül puan kazanabilecekler. Kampanya, 19 Kasım’a kadar devam edecek.

29 mağazaya ulaştı

Bu konsept, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Manisa ve Adana’da 29 mağazaya ulaşmış bulunuyor. Migros Genel Müdürü Özgür Tort, “Giderek hızlanan yaşamda, halkımızın ihtiyaçlarını en kaliteli ve en hızlı şekilde karşılamayı amaçlıyoruz” dedi.
OMV Petrol Ofisi İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Azeri de Petrol Ofisi’nin tüketiciye kolaylık sağlayacak hizmetleri sunma stratejisi çerçevesinde bu işbirliğine imza attıklarını belirtti.