Prandelli'den istifa açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Anderlecht maçından sonra yaptığı açıklamada Prandelli istifayı düşünmediğini belirtti. Ancak İtalyan teknik direktörün topun ağzında olduğu yüksek sesle konuşuluyor

Prandelli'den istifa açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Anderlecht'e 2-0 mağlup olarak Avrupa kupalarına veda ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında istifayı düşünmediğini belirterek, "Biz profesyoneliz ve yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Avrupa'dan elendikleri için üzgün olduklarını belirten Cesare Prandelli, şunları söyledi:

"Avrupa'dan elendiğimiz için üzgünüz ama biz profesyoneliz ve yolumuza devam edeceğiz. Sahada iyi bir Galatasaray vardı. 44. dakikada şanssız bir şekilde gol yedik. İkinci yarıda öne geçmeye çalıştık. Gayet de iyi oynamamıza rağmen böyle bir şanssızlık oldu."

Prandelli'den istifa açıklaması! - Resim: 1

"HİÇBİR ŞEKİLDE TAZMİNATIM YOK"

Tazminatı konusundaki sorular üzerine İtalyan teknik adam, "Çok açık ve net söylüyorum, hiçbir şekilde tazminatım yok. Sözleşmemle ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum. Maçla ilgili konuşalım. İsterseniz bu soruları yöneticilerimize sorarsınız ve cevabını alırsınız" ifadesini kullandı.

"GERGİNLİK OLABİLİR"

Sarı-kırmızılı oyuncuların aralarındaki saha içi tartışmalarının hatırlatılması üzerine de Prandelli, "Gerginlikler olabilir. Futbolcularımız da insan. Böyle durumları yaşıyorlar. Onlar da varını yokunu ortaya koymaya çalışıyor. Gerginlikler olabilir" diye konuştu.

"BU BİR SKANDAL"

Galatasaray'ın maç programını da eleştiren teknik direktör Prandelli, "İlk göreve geldiğimde de söylemiştim, UEFA'nın da futbolcuların sağlığını düşünmesi gerekiyor. Bir takımın Çarşamba günü maç oynayıp Cumartesi başka bir maça çıkması büyük bir skandal. Bu ikinci kez başımıza geliyor. Bunu engellememiz gerekiyor" dedi.