Prandelli'den olay sözler!

Galatasaray'da yeni başkan Duygun Yarsuvat, "Devam edeceğiz" dese de kredisi sınırlı olan Cesare Prandelli, kapalı kapılar ardında yaşananları yakın dostlarıyla paylaştı.

Prandelli'den olay sözler!

Sarı-kırmızılı takımdaki en büyük sıkıntının sistem ya da taktik eksiklik olmadığının altını çizen Cesare Prandelli, Florya ve soyunma odalarındaki havayı anlattı.

"BÜYÜK FIRTINALAR KOPUYOR"

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; deneyimli hocanın açıklamaları şöyle:
"Evet, sıkıntılıyız. İstediğimiz sonuçları alamıyoruz ve dolayısıyla da taraftarımızı memnun edemiyoruz. Ancak benim Galatasaray’da yaşadıklarım bununla sınırlı değil. Maçlardan önce ve sonra tesislerde, soyunma odalarında büyük fırtınalar kopuyor. Gerçekten büyük bir moral bozukluğu var. Çünkü futbolcularıma uzun süredir ödeme yapılmıyor. Ben diğer sorunların yanında bir de bunlarla uğraşıyorum. Onları teselli etmeye, zor da olsa sahaya çıkmaları konusunda ikna etmeye çalışıyorum, sürekli konuşuyorum..."

"UMARIM YENİ YÖNETİM ÇÖZER"

"Galatasaray olarak rakibe karşı nasıl bir taktikle, felsefeyle sahaya çıkacağımızı düşünmem, bunun üzerine kafa yormam gerekirken ben takımım, futbolcularım sahaya çıkıyor diye seviniyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse bu konuda onları haklı da buluyorum. Uzun süredir paralarını alamadıkları için gerçek performanslarını sahaya yansıtamıyorlar, kafaları başka alanda. Umarım bu sorunumuzu yeni yönetim bir an önce çözer."