Prandelli'nin üzerine yürüdü!

Trabzonspor’a evinde 3-0 kaybeden G.Saray’da olaylar bitmek bilmiyor.

Prandelli'nin üzerine yürüdü!

Teknik direktör Cesare Prandelli’nin Sneijder’i yedek bırakma kararı, maçın sonucunun önüne geçti. Taraftarların yanısıra takım içinde de İtalyan teknik adama 11 tercihinden dolayı büyük bir tepki olduğu ortaya çıktı.

Maç sabahı Florya’daki taktik toplantısında deneyimli teknik adamın, okuduğu kadroda Sneijder ve Semih’in olmadığını gören Melo büyük tepki gösterdi. “Neden?” diye soran Brezilyalı yıldızı İtalyan hocanın terslediği belirtildi.

Bunun üzerine çılgına dönen Melo’nun Prandelli’nin üzerine yürüdüğü öğrenildi. Araya giren takım arkadaşları ve yardımcı antrenörlerin olayı büyümeden yatıştırdığı kaydedildi.

Prandelli'nin üzerine yürüdü! - Resim: 1

MELO, PRANDELLİ'YE SAHİP ÇIKMIŞTI

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, Şampiyonlar Ligi Magazin programına geçtiğimiz günlerde konuşmuş ve İtalyan teknik adam Prandelli'ye sahip çıkan açıklamalarda bulunmuştu.

"KİMSENİN ELİNDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK"

Başka bir ülkeden yeni bir teknik direktör geldiğinde tarzını yansıtabilmesi için zamana ihtiyacı olduğunu dile getiren Melo; "Kimsenin elinde bir maçta 5 gol atan ve hiç gol yemeyen bir takım yaratacak sihirli değneği yok. Ama Prandelli oyunu çok iyi biliyor. (AMK)