Rıdvan Dilmen'den Mehmet Topal ve Caner açıklaması

Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Süper Lig'de oynanan ve yarıda kalan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den Mehmet Topal ve Caner açıklaması

İşte Rıdvan Dilmen'in olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili yaptığı açıklamalar;

'Film koptu'

Trabzonspor takımı çöküş içerisinde. Oyunu konuşacaktık ama nasıl konuşacağız bilmiyorum. Taraftarın kafa karışık. 3-0'dan sonra film koptu.

'Şike olayları tuz biber oldu'

Bir sürü önemli isimler geldi Trabzonspor'a. Trabzonspor güçlü bir kulüptür. Bir sürü kupası vardır. Ama bu mesele futbolcuları ürkütür. Çözülmesi gereken sosyal bir problem bu. Birçok şehirde bu tür olaylar var. Ben en az 4 kez Trabzon'da 4-5 saat statta kaldığımı hatırlıyorum. Bu, tarihe dayanan kötü bir rekabet. Malesef bu uzun yıllardır böyle. Bu yüzden Trabzonsporlu futbolcular için çok zor.

Trabzonspor'daki Küçük Soner, Büyük Soner, onlar da baskı altındaydı. O zaman şike yoktu. Fenerbahçe ile olan hüsumetin üstüne şike olayları tuz biber oldu. Trabzonspor'un kazandığı veya kaybettiği şampiyonlukların %80'inde Fenerbahçe ile çekişti. Hakeme saldıran gencin jenerasyonunun hafızası yetmez Trabzonspor'un başarılarına.' dedi.

'Pereira dengeyi buldu'

Nani'yi forvet arkasına çekti, Nani de müthiş özgüvenle oynuyor. Bu takım gol atar. Son iki maçta 7 tane attı. Josef de Souza'nın geride oynamasıyla sağ iç oynaması farklı. Hem ofansif hem de defansif anlamda iş yapan bir takıma döndü ve dengeyi buldu Pereira.

Volkan Şen, çok geç keşfedildi. Hala santraforda ikisi de formda olmayan oyuncular var. Nani kırılganlık gösterdi. Şu anda Fenerbahçe'de Volkan, Alves, Kjaer ve Mehmet Topal'ın dışındaki hiçbir oyuncu kendini güvende hissetmedi.

'Nani, Brezilyalı Ronaldo gibi gol attı'

Markovic'e takıldı Pereira. Markovic gitti. Diego'ya takıldı ama zaman geçti ve sürpriz puan kayıpları oldu. Volkan'ı çok çabuk keşfedebilirdi. Fenerbahçe çok yavaş gelişerek ilerlerken, radikal değişikliklerle düzeldi. Ağustos'tan Nisan'a kadar üç bölümlük bir Fenerbahçe var. Konya gibi ligin en iyi savunma yapan takımına deplasmanda rotasyonla 3 gol attınız. Emniyetli oyuncularınız var çünkü arkada. 4 forvet de oynarsınız. Hasan Ali 4 kez sıfıra indi. Nani'nin gol pasını Gökhan Gönül verdi. Nani, Brezilyalı Ronaldo gibi gol attı. Nani özgür olduğu için şutunu attı ve gol oldu. Çalım atan futbolcular şımarık çocuk gibidir.

'Mehmet Topal ve Caner bence 3-4 gün içerisinde...'

Mehmet Topal ve Caner'in sözleşmesinin yenilenmesi lazım. Sezon sonu geldi, oyuncuların da kafası karışmasın. Bence 3-4 gün içerisinde hallederler.