Robin geliyor Robin

Başkan Yıldırım'ın "Bu sezon golleri o atacak" dediği, Pereira'nın sistemi üzerine kurmayı planladığı Robin van Persie'nin menajeri Cornelis Vos ile son görüşme bugün...

Robin geliyor Robin

Nani için gün sayan Fenerbahçe, bir başka dünya yıldızıyla daha taraftarının başını döndürmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Manchester United'ın Hollandalı golcüsü Robin van Persie için girişimlerini son noktaya taşıdı. Persie'nin Hollandalı menajeri Cornelis Vos, dün gizlice İstanbul'a indi. Kalamış'taki Wyndham Hotel'e yerleşen Vos, ardından yöneticilerle bir araya geldi. Vos, bu sabah Van Persie transferi için F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle son bir görüşme gerçekleştirecek ve ardından ülkesine dönecek.

BAŞKAN'IN 1 NUMARASINDAKİ İSİM O

Van Persie transferini Başkan Aziz Yıldırım'ın "Bu sezon golcümüz o olacak" diyerek ısrarla istediği öğrenildi. Manchester United'dan ayrılacağını açıklayan Van Persie'nin Avrupa'da iddiası olan bir takımda forma giymek istediği, transfer döneminin en etkin takımı Fenerbahçe'ye bu nedenle sıcak baktığı kaydedildi. Tunus'lu eşi gibi kendisi de Müslüman olan Robin van Persie, Türkiye'de yaşamaya sıcak bakıyor.

MÜKEMMEL HÜCUM HATTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, Başkan'la yaptığı görüşmede Van Persie transferini özellikle istediği belirtildi. Pereira'nın "Eğer bu transferi gerçekleştirmeyi başarırsak sistemi onun üzerine kuracağım. Nani'yle birlikte mükemmel bir hücum hattımız olur" dediği öğrenildi.

Kaynak:Sabah